Φωτιά στη Ρόδο: Περιπέτεια για τον Φίλιπ Πετρούσεφ και την σύντροφό του – «Έπρεπε να τρέξουμε όσο πιο μακριά μπορούσαμε»

Την Ρόδο είχε επιλέξει ως καλοκαιρινό του προορισμό ο Σέρβος μπασκετμπολίστας Φίλιπ Πετρούσεφ, μαζί με την σύντροφό του Τιάνα Σουμάκοβιτς. Το ζευγάρι βρισκόταν στο νησί όταν ξέσπασαν οι φωτιές και η Τιάνα μοιράστηκε τις δραματικές στιγμές που έζησαν στο instagram προφίλ της.

Η ίδια είναι ιδιαιτέρα ενεργή στα social media και ανεβάζει αρκετές στιγμές από την καθημερινότητά της, έχοντας χιλιάδες ακολούθους. Τα όσα βίωσαν, τα μοιράστηκε με τους ακολούθους της, ανεβάζοντας φωτογραφίες και βίντεο στο instagram.

«Δέκα χιλιόμετρα μακριά από τη φωτιά στην παραλία, βρεθήκαμε να ασφυκτιούμε από τον πυκνό καπνό, απολύτως αφημένοι στην τύχη μας. Μετά πήγαμε σε ένα άλλο ξενοδοχείο, όπου υποτίθεται ότι ήμασταν ασφαλείς και περιμέναμε κάποιον να μας πάρει. Κανείς δεν ήρθε να μας πάρει από το ξενοδοχείο. Η φωτιά έφτασε τόσο κοντά που έπρεπε να τρέξουμε όσο πιο μακριά μπορούσαμε» έγραψε αρχικά στο instagram.

Ενώ προσέθεσε πως: «Έτσι συνεχίσαμε με τα πόδια, το ρεύμα κόπηκε και περπατήσαμε όσο το δυνατόν πιο μακριά από τη φωτιά, γιατί δεν ξέραμε πού να πάμε. Μετά από τέσσερις ώρες επιπλέον αγωνίας περπατήσαμε, έπειτα χρησιμοποιήσαμε ένα βαν και μετά περπατήσαμε ξανά και τελικά από καθαρή τύχη καταφέραμε να βρούμε ένα λεωφορείο. Πάνω από 20.000 άνθρωποι απομακρύνθηκαν εκείνη την νύχτα. Δόξα τω Θεώ, λένε ότι δεν υπάρχουν θύματα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ