Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το σχόλιο κάτω από την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Βασάλου

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη να έχουν χωρίσει εδώ και μερικούς μήνες (αν και οι ίδιοι το επιβεβαίωσαν μόλις πριν από λίγο καιρό), όμως διατηρούν άψογες σχέσεις μεταξύ τους. Η καλή σχέση που έχουν επιβεβαιώθηκε και από το σχόλιο που έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κάτω από μία ανάρτηση του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star ανακοίνωσε με την τελευταία δημοσίευση που έκανε στο προφίλ του στο instagram, πως έγινε νονός ενός κοριτσιού, με το όνομα της νεοφώτιστης να είναι Δέσποινα. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέβασε ορισμένες φωτογραφίες με την πνευματική του κόρη και έγραψε στην λεζάντα: «Ο θείος Κωνσταντίνος έγινε και νονός!! 🌟ΔΕΣΠΟΙΝΑ🌟».

Αμέσως έσπευσαν κάτω από τις φωτογραφίες να ευχηθούν και σε εκείνον και στην μικρή Δέσποινα, φίλοι του και ακόλουθοί του. Ανάμεσά τους και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία έγραψε: «Πάντα άξιος! Το Δεσποινάκι!🌸».

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί στο Survivor του 2017 και λίγο καιρό μετά το τέλος του ριάλιτι έγιναν ζευγάρι. Παρότι έχουν χωρίσει και οι δύο έχουν εκφράσει την αγάπη που νιώθουν ο ένας για τον άλλον.

Χαρακτηριστικό είναι πως σε πρόσφατες δηλώσεις της, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε πει: «Οι σχέσεις μου με τον Κωνσταντίνο είναι άψογες, τον αγαπάω, με αγαπάει, αυτό δεν αλλάζει, περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Δεν θέλω να τον χάσω από την ζωή μου, όπως και εκείνος δεν θέλει το ίδιο. Είμαστε πάρα πολύ καλά, μιλάμε σχεδόν καθημερινά τώρα που έχει γυρίσει, τον συμβουλεύομαι, με συμβουλεύεται και όλα τα πράγματα είναι μια χαρά».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ