Final Four 2023: Έφτασε ο Ολυμπιακός στο βροχερό Κάουνας

Στο βροχερό Κάουνας έφτασε η αποστολή του Ολυμπιακού, αργά το απόγευμα της Τετάρτης 17 Μαΐου, με πτήση τσάρτερ, ενόψει της συμμετοχής του στο Final Four της Euroleague.

Final Four 2023 – Ολυμπιακός: Με σπασμένα φρένα για το τέταρτο αστέρι

Οι «ερυθρόλευκοι» αναχώρησαν από την Ελλάδα με προορισμό την λιθουανική πόλη και πάτησαν στο Κάουνας ύστερα από 2,5 ώρες. Η πτήση ήταν ομαλή, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να κατευθύνεται προς το ξενοδοχείο της στη συνέχεια.

Θυμίζουμε πως οι προπονητές και οι αρχηγοί των ομάδων θα πάρουν μέρος στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Πέμπτης (18/5), ενώ στη συνέχεια οι Πειραιώτες θα προπονηθούν στη «Zalgirio Arena».

Final Four 2023: Το αναλυτικό πρόγραμμα – Πού θα δείτε τους ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό

Η λέξη που περιγράφει καλύτερα αυτό που απέπνεε η αποστολή του Ολυμπιακού ήταν… η ηρεμία. Μια ηρεμία που προφανώς και πηγάζει από την πίστη στον εαυτό τους και στην αξία τους, αλλά και στην εμπειρία που έχει το φετινό ρόστερ της ομάδας του Πειραιά από φάιναλ φορ.

Πέρυσι, στο Βελιγράδι, μόνο τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού είχαν πρότερη εμπειρία στην καταληκτική φάση της Euroleague. Φέτος, μόνο δύο από τη δωδεκάδα, οι Τάρικ Μπλακ και Αϊζάια Κέιναν δεν έχουν φτάσει ποτέ στην τετράδα.

Final Four 2023 – Μπαρτζώκας: «Αν είμαστε λίγο τυχεροί, μπορούμε να γυρίσουμε πίσω χαμογελώντας» – ΒΙΝΤΕΟ

Μόνο ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν παρών στο τσάρτερ, ενώ ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος θα ταξιδέψει με άλλη πτήση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ