Φάμπρι: Υπάρχει διαρκής βελτίωση

Φάμπρι: Υπάρχει διαρκής βελτίωση

Δήλωσε πολύ λυπημένος μιλώντας για κάποιον που αφαίρεσε τη νίκη από τον Παναθηναϊκό, δίχως να διευκρινίσει ποιον εννοεί. Στη συνέντευξη Τύπου υπογράμμισε απλά ότι το Τριφύλλι αξίζει περισσότερα.

Ο λόγος για τον Φάμπρι.

«Είμαι πολύ λυπημένος γιατί πολλά πράγματα με πονάνε πολύ. Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός έκανε μεγάλο αγώνα και άξιζε τη νίκη με σαφήνεια. Λυπάμαι πολύ για τους παίκτες μας που έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια. Κάποιος ήρθε να χαλάσει την ισορροπία ενός παιχνιδιού που εμείς κερδίζαμε», είπε σε τηλεοπτικό κανάλι.

«Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου. Απαρτίζουν μία ομάδα που βελτιώνεται κάθε μέρα. Σήμερα κάναμε ένα μεγάλο ματς και αξίζαμε να πάρουμε τους βαθμούς. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν στιγμές που ένα λάθος κοστίζει και αυτό συνέβη σήμερα στις καθυστερήσεις. Μετά κάποια πράγματα μπορεί να εξελιχθούν άσχημα. Αλλά σήμερα ο Παναθηναϊκός άξιζε τη νίκη. Θα με συγχωρήσετε, αλλά δεν θα μιλήσω για τους διαιτητές. Προτιμώ να σιωπήσω. Θα ήθελε να συγχαρώ τους οπαδούς μας γιατί ήταν δίπλα μας και είχαν μία ζεστή παρουσία», τόνισε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε για τη διαμαρτυρία του στον διαιτητή με τη λήξη του αγώνα: «Δεν θα αναφέρω τίποτα που να έχει σχέση με το διαιτητή. Μερικές φορές κάποιος δεν ελέγχει απόλυτα τα συναισθήματα του, αλλά όλοι είμαστε άνθρωποι. Αυτό μόνο θέλω να τονίσω με κάθε ειλικρίνεια».

Ο Φάμπρι αναφέρθηκε στη βελτίωση του Παναθηναϊκού. «Νομίζω ότι υπάρχει διαρκής βελτίωση και κάποιος μπορεί να την παρατηρήσει Κυριακή με Κυριακή. Έχω αντικρουόμενα συναισθήματα. Συναισθήματα θλίψης, γιατί δεν νικήσαμε, αν και κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς για εμάς. Για αυτό θα έπρεπε να είμαστε χαρούμενοι, αλλά δεν μας αφηνει το αποτέλεσμα. Θλίβομαι για τους ποδοσφαιριστές μου, γιατί προετοιμάστηκαν σωστά όλη την εβδομάδα, σήμερα παίξαμε πολύ καλά. Σήμερα, η ανταμοιβή μας είναι μικρή, γιατί αξίζαμε τη νίκη. Αξίζαμε τους τρεις βαθμούς», υπογράμμισε.

Σε ερώτηση για τη δήλωση του Μπουμσόνγκ μετά το ματς με τον Ατρόμητο ότι με αυτόν προπονητή, οι ποδοσφαιριστές ξέρουν τι να κάνουν, ο Φάμπρι επεσήμανε: «Τα λόγια που αναφέρατε, του Μπουμσόνγκ, ενός Γάλλου διεθνούς με πολυετή εμπειρία, με γεμίζουν περηφάνια. Όμως δεν θα μιλήσω για το παρελθόν. Από τότε που ήρθα εδώ δουλεύω σκληρά στην ομοιογένεια και στη συνοχή, με σκοπό κάθε ποδοσφαιριστής να μάθει το ρόλο του, να ξέρει τι πρέπει να κάνει και να το κατανοεί. Έτσι χτίζεις μία ποδοσφαιρική ομάδα και αυτό κάνουμε. Το μοναδικό φάρμακο είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, αποδεικνύοντας ότι είναι άδικο αυτή η ομάδα με το υλικό που διαθέτει, να βρίσκεται τόσο χαμηλά στη βαθμολογία. Αυτή η ομάδα, αξίζει πολλά περισσότερα.».

Τέλος για τη μεταγραφική ενίσχυση τόνισε: «Είμαι ένας άνθρωπος ειλικρινής και μερικές φορές μου τραβούν το αυτί για τα λεγόμενα μου. Όμως αυτός είμαι. Έχω την καρδιά κοντά στο στόμα. Ειλικρινά, θα σας δηλώσω ότι στην ομάδα λείπει κάτι και πρέπει να το βρούμε ως τις 11 Φλεβάρη, Δεν θα υποδείξω τη θέση, αλλά πρέπει να το βρούμε.».

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ