Ευαγγελία Πλατανιώτη: Η απονομή του χρυσού μεταλλίου – Από τα δάκρυα στα χαμόγελα

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο τεχνικό πρόγραμμα του σόλο στην καλλιτεχνική κολύμβηση συγκεντρώνοντας 272.9633 βαθμούς, για να αναδειχθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια στη Ντόχα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που δάκρυσε με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου δεν έκρυψε τη χαρά, αλλά και το χαμόγελό της.

Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη, οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν το συναίσθημα είναι κάτι μαγικό, είναι κάτι μοναδικό τόνισε η Ευαγγελία Πλατανιώτη, παγκόσμια πρωταθλήτρια υγρού στίβου στη Ντόχα.

Είχα σκοπό να αποσυρθώ πέρσι από το σόλο, τόνισε. Όπως είπε «για να είμαι ειλικρινής πέρσι ήταν σκοπός μου να ήταν η τελευταία μου συμμετοχή στο σόλο. Δυστυχώς είχα πολύ ελλιπή προετοιμασία, γνώριζα τις δυνατότητές μου για αυτό και πείσμωσα και είπα “θα συνεχίσω μέχρι τη Ντόχα”».

Η ίδια εξέφρασε ένα τεράστιο ευχαριστώ στις προπονήτριές της: «πρώτα από όλα στις προπονήτριες της Ελληνικής Ομοσπονδίας, την κυρία Αναστασία Γκούτσεβα, την κυρία Ναταλία Τσερνέτσκα, την κυρία Χρυσάνθη Θαλασσινίδου, αλλά και την Ισπανίδα προπονήτρια Άννα Ταρές. Πέρυσι ήταν μαζί μου και οι τέσσερις, καθώς και φέτος, ήταν η δύναμή μου για να συνεχίσω».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ