Ελευθερία Πάλλα στο enikos.gr: Η Άννα του «Έρωτα φυγά» δίνει spoiler και μιλάει για την επιτυχία στην τηλεόραση και το θέατρο

Μας συστήθηκε ως Άννα Κανελλοπούλου στον “Έρωτα φυγά“. Όμορφη και ταλαντούχα κέρδισε αμέσως το τηλεοπτικό κοινό ενώ φέτος εισπράττει και την αγάπη του θεατρικού κοινού στο ρόλο της Φαντίν στους ”Άθλιους” του Βίκτωρος Ουγκό.

Της Νάντιας Ρηγάτου

-Πόσο άλλαξε η ζωή σου τον τελευταίο χρόνο που παίζεις στον “έρωτα φυγά”;

Ε.Π: Ένα καθημερινό σίριαλ και μάλιστα εποχής είναι μεγάλο μάθημα για έναν ηθοποιό. Ο “έρωτας φυγάς” με έμαθε να ανταπεξέρχομαι κάτω από γρήγορες συνθήκες σε ένα απαιτητικό πρόγραμμα γυρισμάτων. Κέρδισα όμορφες γνωριμίες, με έμπειρους συναδέλφους του χώρου και είμαι ευγνώμων για αυτό.

-Πώς ένιωθες στην αρχή της αναγνωρισιμότητας;

Ε.Π: Ο “έρωτας φυγάς” αγαπήθηκε  πάρα πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, συνεπώς μετά από ένα σημείο ξεκίνησε  να υπάρχει και αναγνωρισιμότητα. Με ξάφνιασε ιδιαίτερα στην αρχή όταν κόσμος που δεν γνώριζα προσωπικά, άρχισε να με φωνάζει “Η Αννούλα μας”, σαν να με γνώριζαν μια ζωή. Σαν να ήμουν ο χαρακτήρας που υποδύομαι ακόμα και έξω από την τηλεόραση για αυτούς. Εκεί κατάλαβα πόσο ωραία είναι η σχέση που δημιουργείται ανάμεσα στους τηλεθεατές και τον κάθε χαρακτήρα του έργου.

-Περιέγραψε μου ένα περιστατικό που σου έχει συμβεί από ανθρώπους που σε αναγνώρισαν.

Ε.Π: Δεν θα ξεχάσω το πρόσωπο ενός ηλικιωμένους κυρίου όταν με είδε τυχαία στο δρόμο και με μεγάλη ευγένεια και συγκίνηση μου είπε “Αννούλα μου, μην φύγεις για Παρίσι… σε βλέπουμε κάθε μέρα και είσαι η συντροφιά μας. Αλλά αυτή η μαμά σου… γιατί σε ταλαιπωρεί τόσο;”

-Έλαβες ποτέ κάποιο αρνητικό μήνυμα για όσα κάνει η Άννα στη σειρά;

Ε.Π: Αυτά τα μηνύματα είναι από τα αγαπημένα μου! Όταν εκνευρίζονται με τον ίδιο τον χαρακτήρα και τις πράξεις του, είναι επίτευγμα για τον ηθοποιό. Και με το δίκιο τους εκνευρίζονται, είναι αλήθεια πως η Άννα έχει δράσει αρκετές φορές επιπόλαια στην σειρά.

-Ποιο θα είναι το μέλλον της Άννας στη σειρά;

Ε.Π: Για το επόμενο διάστημα η Άννα  θα είναι στο πλευρό της πολυαγαπημένης της θείας Μαργέτας. Θα υπάρξουν πολλές περιπέτειες και κίνδυνοι που θα έρθουν αντιμέτωπες καθώς και κάτι δυνατό και έντονο συναισθηματικά  το οποίο θα την αιφνιδιάσει.

-Πρωταγωνιστείς στο θέατρο. Μίλησε μου για το ρόλο σου στους “Άθλιους”

Ε.Π: Aυτή την περίοδο είμαι στο έργο “Οι Άθλιοι” του Βίκτωρος Ούγκο σε σκηνοθεσία  Κωνσταντίνας Νικολαΐδη στον Ελληνικό Κόσμο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού. Υποδύομαι την Φαντίν (Fantine), μια νεαρή κοπέλα η οποία για να καταφέρει να στέλνει λεφτά στην κόρη της Cosette φτάνει στην πιο εξαθλιωμένη ανθρώπινη μορφή καταλήγοντας στον θάνατο.

-Τι σου αρέσει στο συγκεκριμένο έργο;

Ε.Π: Το έργο είναι διασκευασμένο για μικρούς και μεγάλους και χαίρομαι πάρα πολύ που τα παιδιά έρχονται σε επαφή  με πανανθρώπινα θέματα όπως η ελευθερία, η ισότητα, η δικαιοσύνη, η αξία της δεύτερης ευκαιρίας και η σύγκρουση μεταξύ καλού και κακού. Η Κωνσταντίνα Νικολαΐδη έχει καταφέρει να αποτυπώσει μέσα από μια πιο φωτεινή και τρυφερή σκηνοθετική ματιά όλο το μεγαλείο του διαχρονικού αυτού έργου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ