Europa Conference League: Η λίστα του ΠΑΟΚ για τα παιχνίδια με την Μπεϊτάρ

Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις αναμετρήσεις του Β’ προκριματικού γύρου στο Europa Conference League με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, δήλωσε στην UEFA η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες στους οποίους μπορεί να υπολογίζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι οι:

Λίστα Α: Μπάμπα, Τάισον, Φιλίπε Σοάρες, Εκόνγκ, Γιαξής, Κεντζιόρα, Κωνσταντέλιας, Κοτάρσκι, Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Μουργκ , Νάρεϊ, Νάσμπεργκ, Σαμάτα, Σβαμπ, Ράφα Σοάρες, Ντόουγκλας, Ταλιχμανίδης, Μπράντον, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Βιεϊρίνια, Βρακάς, Α. Ζίβκοβιτς, Ζίβκοβιτς.

Λίστα Β: Μπαλωμένος, Γκορντεζιάνι, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Τζίμας

Ο «Δικέφαλος», υπενθυμίζεται, διατηρεί το δικαίωμα για δύο αλλαγές μέχρι 24 ώρες πριν το πρώτο παιχνίδι (27/7), το οποίο θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας.

Εν τω μεταξύ, με ανάρτησή του σε προφίλ του στο διαδίκτυο, ο Τιάγκο Ντάντας αποχαιρέτησε σήμερα τον ΠΑΟΚ καθώς ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του από την Μπενφίκα.

Ο 22χρονος Πορτογάλος μέσος ανέφερε: «Η προηγούμενη χρονιά στον ΠΑΟΚ ήταν απίθανη. Με υποδέχθηκε μία υπέροχη ομάδα και επιτελείο και από την πρώτη μέρα, με έκαναν να νιώθω άνετα στον σύλλογο. Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να πετύχουμε αυτό που θέλαμε πέρσι, αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτήν τη χρονιά όλα θα αλλάξουν και η ομάδα θα κερδίσει τίτλους.

Στους φιλάθλους θέλω να πω ότι είμαι πραγματικά ευγνώμων και σας παρακαλώ να συνεχίζετε να υποστηρίζετε το σύλλογο που αγαπάτε με τον ίδιο τρόπο, όπως το κάνατε την προηγούμενη σεζόν, γιατί η ομάδα σας χρειάζεται. Ευχαριστώ Θεσσαλονίκη, ευχαριστώ ΠΑΟΚ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ