Euroleague: Τεράστιο «διπλό» της Μπαρτσελόνα στο Βελιγράδι

Δίχως απώλειες ολοκλήρωσε η Μπαρτσελόνα τη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague, καθώς μετά την άνετη νίκη επί της Βίρτους Μπολόνια απόψε πέρασε αλώβητη και από το Βελιγράδι. Οι Καταλανοί επικράτησαν με 85-76 του Ερυθρού Αστέρα, για την 25η αγωνιστική και με ρεκόρ 17-8 έκαναν ακόμη ένα βήμα για την εδραίωση τους στη δεύτερη θέση. Στον αντίποδα, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου υποχώρησε στο 10-15.

Αποδίδοντας τα μέγιστα στην άμυνα σε δεύτερη και τρίτη περίοδο και εκτοξεύοντας την παραγωγικότητα τους στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι «μπλαουγκράνα» εξασφάλισαν από το ημίχρονο μία διαφορά ασφαλείας και δεν αισθάνθηκαν στη συνέχεια την… ανάσα των Σέρβων, οι οποίοι με μόλις 6/27 τρίποντα και 12 λάθη δεν είχαν ελπίδες ανατροπής.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ο Νταρίο Μπριθουέλα με 20 πόντους και 6/7 τρίποντα, ενώ κυρίαρχος της ρακέτας ήταν για ακόμη μία φορά ο Γιαν Βέσελι με 16 πόντους και 8 ριμπάουντ. Από τον Ερυθρό Αστέρα ξεχώρισε ο Νεμάνια Νέντοβιτς με 21 πόντους, ενώ νταμπλ νταμπλ σε πόντους (12) και ριμπάουντ (10) σημείωσε ο Τζοελ Μπολομπόι.

Τα δεκάλεπτα: 17-18, 32-45, 51-64, 76-85

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ