EURO 2024 – Γαλλία-Ελλάδα: Στόχος της Εθνικής να κάνει την έκπληξη και να μπει γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης

Χωρίς άγχος αλλά με πίστη για το θετικό αποτέλεσμα η Εθνική Ελλάδας φιλοξενείται από την Γαλλία στο «Σταντ ντε Φρανς» στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου των προκριματικών του EURO 2024(21.45-Alpha-Novasports prime).

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

Με το δεξί έχει ξεκινήσει την πορεία της στα προκριματικά του EURO η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου καθώς μετρά δύο νίκες απέναντι σε Λουξεμβούργο και Ιρλανδία, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι το εκτός έδρας παιχνίδι με την Γαλλία είναι μια διαφορετική υπόθεση. Οι τρικολόρ δεν χρειάζονται συστάσεις, ήταν οι φιναλίστ στο Μουντιάλ του Κατάρ, ενώ έχουν ξεκινήσει την πορεία τους στο γκρουπ με 3Χ3 νίκες. Επιπρόσθετα, παίκτες όπως οι Εμπαπε, Γκριεζμάν, Ντεμπελέ είναι παγκόσμιας κλάσης και υπάρχουν στιγμές που δύσκολα μπορείς να τους περιορίσεις.

Γαλλία με τα αστέρια της… Ελλάδα με τη γνωστή συνταγή

Ο Ντιντιέ Ντεσάν αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για την Γαλλία, καθώς όπως τονίζει σέβεται και υπολογίζει την Ελλάδα. Το πιθανότερο σχήμα θα αποτελείται από τους Σάμπα, Ερναντές, Κονατέ, Φοφανά, Κουντέ, Τσουαμενί, Καμαβινγκά, Κομάν, Εμπαπέ, Γκριεζμάν και Κολομουανί. Θέση διεκδικεί και ο Ολιβιέ Ζιρου.

Σε ό,τι αφορά τις επιλογές το Γκουστάβο Πογέτ για την γαλανόλευκη, δεν προκύπτει ότι θα υπάρξουν πολλές αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στην Ιρλανδία. Η πιθανότερη ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Βλαχοδήμο, Μπάλντογκ, Τσιμίκα, Μαυροπάνο, Χατζηδιάκο, Κουρμπέλη, Μάνταλο, Μασούρας, Μπακασέτας, Πέλκας και Παυλίδης.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο πολύπειρος Ισπανός Ματέο Λαόθ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ