Εθνική Ελλάδας: Αντιδράσεις για το «κόψιμο» του Φορτούνη

Τους ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή της Εθνικής ομάδας  για την προετοιμασία ενόψει των πρώτων αγώνων για τα προκριματικά του EURO 2024 γνωστοποίησε σήμερα(26/5) ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γκουστάβο Πογέτ. Οι κλήσεις αφορούν τους παίκτες που παίζουν στο εγχώριο πρωτάθλημα καθώς είναι σε εξέλιξη αρκετά από τα ξένα πρωταθλήματα.

Επιβεβαιώθηκε η φημολογία που ήθελε τον Ουρουγουανό τεχνικό να αφήνει εκτός τον Κώστα Φορτούνη. Ο ποιοτικός μεσοεπιθετικός ήταν κανονικά στα προηγούμενα παιχνίδια της γαλανόλευκης, ενώ από χθες που υπήρχε η φημολογία ότι θα μείνει εκτός από τον Πογέτ, ο Ολυμπιακός είχε εκφράσει τη δυσαρέσκεια του. Αντίθετα ο τερματοφύλακας των ερυθρόλευκων Κώστας Τζολάκης κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών.

Πρώτα οι εγχώριοι, ακολουθούν οι Έλληνες του εξωτερικού

Την Δευτέρα 29 Μαΐου αρχίζει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας ενόψει των αγώνων της για την προκριματική φάση του EURO 2024. Η γαλανόλευκη κοντράρεται εντός έδρας με την Ιρλανδία στις 16 Ιουνίου στην OPAP Arena και με την Γαλλία εκτός έδρας στις 19 Ιουνίου στο Stade de France.

Αναλυτικά στις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος την προσεχή εβδομάδα κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Κώστας Τζολάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρης Πέλκας.

Στη συνέχεια από την 1η Ιουνίου στο πρόγραμμα θα ενταχθούν και οι Γιώργος Αθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πέτρος Μάνταλος και Γιάννης Κωνσταντέλιας, δηλαδή οι παίκτες των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που είχαν υποχρεώσεις στον τελικό Κυπέλλου.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ