Έσφαξαν πρόβατο για να νικήσουν τον… Σαμαρά

Έσφαξαν πρόβατο για να νικήσουν τον… Σαμαρά

Ένα απίστευτο γεγονός συνέβη λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του αγώνα της Σαχτιόρ Καραγκάντι στο «Αστάνα Αρένα» κόντρα στη Σέλτικ στο πλαίσιο των πρώτων αγώνων για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ (γκρουπ πρωταθλητών)!

Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι έσφαξαν στο γήπεδο ένα μαύρο πρόβατο προκειμένου να έχουν την τύχη με το μέρος τους στον αγώνα με τους πρωταθλητές Σκωτίας!

Βλέπετε, η Σαχτιόρ είναι ένα βήμα πριν από τους ομίλους της διοργάνωσης, έχοντας δυο προκρίσεις μέχρι στιγμής στα προκριματικά, όπως και οι «Κέλτες»!

Είναι χαρακτηριστικό πως Ρώσος τεχνικός της Σαχτιόρ Καραγκαντί, Βίκτορ Κουμίκοφ υποσχέθηκε πως σε περίπτωση που η ομάδα του νικήσει θα κόψει το κάπνισμα μετά από 35 χρόνια!

Το θέμα με την… θυσία του αρνιού σχολίασε και ο προπονητής της Σέλτικ, Νιλ Λένον και τόνισε: «Κοιτάξτε, σέβομαι την κουλτούρα του κάθε λαού. Στη Σέλτικ έχουμε παίκτες από όλο τον κόσμο, οπότε έχουμε μάθει να σεβόμαστε τις πεποιθήσεις και τα πιστεύω τους».

Όπως είπαμε το ματς θα γίνει στην Αστάνα, 200χλμ από το Καραγκάντι… Οι φίλοι της γηπεδούχου μετέβησαν και με λεωφορεία! Οι παίκτες της Σέλτικ και ειδικά ο Γιώργος Σαμαράς υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα. Ο Έλληνας άσος ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος!

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ