Έρχεται Ελλάδα για την ΑΕΚ ο Αραούχο

Λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σέρχιο Αραούχο από τη Λας Πάλμας στην ΑΕΚ. Τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στην Αθήνα ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς για να ρυθμίσει τα διαδικαστικά της συμφωνίας ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Εφόσον η Λας Πάλμας αποδέχτηκε την πρόταση της Ένωσης για τον «Τσίνο», τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους, παρά το γεγονός ότι υπήρξαν δημοσιεύματα ότι ο Αραούχο δεν ψήνεται να μετακομίσει στην Ελλάδα.

Η ΑΕΚ πρώτα φρόντισε να τα βρει μαζί του, και μάλιστα για τετραετές συμβόλαιο, και στη συνέχεια ξεκίνησε τις συζητήσεις με την ομάδα των Καναρίων Νήσων.

Η Λας Πάλμας έχει βρει ήδη και τον αντικαταστάτη του στην επίθεση, καθώς συμφώνησε με τη Γουότφορντ για τον δανεισμό του Πενιαράντα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «La Provincia», ο Αραούχο αναμένεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα την Δευτέρα, προκειμένου να υπογράψει στην ΑΕΚ και να ενταχθεί στην προετοιμασία.

Από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση ακόμα, καθώς περιμένουν να μπουν οι υπογραφές και να γίνει η απαραίτητη ανταλλαγή εγγράφων με τη Λας Πάλμας, πριν ανακοινώσουν το ντιλ. Κάτι που όπως φαίνεται, ίσως γίνει την Κυριακή.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ