Επική ατάκα από τον προπονητή της Σουηδίας: Η γυναίκα μου δεν ικανοποιείται με τις αλλαγές μου

Το τάιμινγκ και οι επιλογές στις αλλαγές που κάνει ο ομοσπονδιακός προπονητής της Σουηδίας, Γιάνε Άντερσον, έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στην πρόκριση της σκανδιναβικής ομάδας μέχρι τους «16» του Euro 2020, όπου θα αντιμετωπίσει την Ουκρανία την Τρίτη (29/06). Υπάρχει όμως κι ένας φίλαθλος που δεν είναι… ευχαριστημένος: Η σύζυγος του Άντερσον, Ουλρίκα!

Ο Άντερσον έβαλε ως αλλαγή τον Ρόμπιν Κουάισον ο οποίος κέρδισε το πέναλτι στο 1-0 επί της Σλοβακίας, ενώ η είσοδος του Ντέγιαν Κουλουσέφσκι στο ματς με τους Πολωνούς, προσέφερε δύο ασίστ για τη Σουηδία. Η κυρία Άντερσον ωστόσο, δεν μοιάζει να… εντυπωσιάζεται.

«Μπορείς πάντα να συζητήσετε πόσο νωρίς ή αργά κάνεις τις αλλαγές. Είναι μία… αιώνια συζήτηση όλο αυτό, κυρίως με τη σύζυγο μου Ουλρίκα. Λέει ότι κάνω πάντα πολύ αργά τις αλλαγές» τόνισε ο Άντερσον τη Δευτέρα (28/06) σε συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Ουκρανία για τους «16» του Euro και πρόσθεσε για το πόσο ευχαριστημένη ήταν η σύζυγός του για το γεγονός ότι πέρασε τον Κουλουσέφσκι στο ματς με τους Πολωνούς μόλις στο 55ο λεπτό:

«Κατ’ αρχήν, δεν είναι ποτέ ευχαριστημένη με τις αλλαγές μου, δεν χρειάζεται να αναφερθούμε σε λεπτομέρειες», είπε γελώντας και πρόσθεσε: «Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ένιωσα ότι δεν έπρεπε να κάνω πολλά, και όταν συμβαίνει αυτό, είναι λίγο δύσκολο να είσαι προπονητής…

Έχουμε πολύ βάθος στον πάγκο και στα χαρακτηριστικά της ομάδας μας, που σημαίνει ότι μπορώ να φέρνω παίκτες από τον πάγκο με διαφορετικές δεξιότητες. Χαίρομαι που έχω την ομάδα που μπορεί να αλλάξει τα πράγματα στο παιχνίδι».

Ο Άντερσον αναφέρθηκε και στις καιρικές συνθήκες στη Γλασκώβη: «Ο καιρός εδώ μοιάζει περισσότερο με αυτόν στο Γκέτεμποργκ, αλλά όταν παίζεις πρέπει να ξέρεις πώς να αντιμετωπίσεις και τις καιρικές συνθήκες, είναι τόσο απλό». Και κατέληξε λέγοντας για την Ουκρανία:

«Έχει περίπου 50 εκατομμύρια ανθρώπους, είναι ένα μεγάλο έθνος με πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές. Δεν υπάρχουν… χρυσά εισιτήρια στο ποδόσφαιρο, όλες οι ομάδες που πέρασαν είναι καλές ομάδες».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ