Επέστρεψε με το χρυσό ο Μίλτος Τεντόγλου – «Σάπιο» το μετάλλιο, θα πάρω εκδίκηση από τον Καραλή το καλοκαίρι

Ο κορυφαίος αθλητής του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου, επέστρεψε στην Αθήνα έχοντας στην κατοχή του το δέκατο μετάλλιο της καριέρας του.

Εμμανουήλ Καραλής: Επέστρεψε στην Ελλάδα και αποθεώθηκε για το χάλκινο μετάλλιο

Παρά το περασμένο της ώρας, αφού το αεροπλάνο από Φρανκφούρτη προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, λίγο πριν από τις δύο τα ξημερώματα , ο αθλητής είχε την υπομονή και τη διάθεση να μιλήσει στους δημοσιογράφους και να χαιρετήσει όσους βρέθηκαν στο αεροδρόμιο. Μαζί του ταξίδευαν και μαθητές σχολείου που με θαυμασμό, αλλά και διακριτικότητα παρατηρούσαν και θαύμαζαν τον τρόπο που διαχειριζόταν τα φώτα της δημοσιότητας, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ.

Οι δηλώσεις του Μίλτου Τεντόγλου στο αεροδρόμιο

«Είδα τους αντιπάλους μου και είναι πολύ δυνατοί, θα είναι πολύ δυνατοί φέτος και μου αρέσει εμένα αυτό. Μου αρέσει να έχω καλούς αντιπάλους. Ακόμα και να έχανα σ’ αυτόν τον αγώνα να ήταν καλύτερο γιατί θα με πείσμωνε περισσότερο. Αυτό που έκανα το μετράω σαν ήττα. Για μένα είναι ήττα. Άρα είναι πολύ καλό πιστεύω για τη συνέχεια», είπε ο Μίλτος Τεντόγλου ενώ όσον αφορά το μετάλλιο και την… κόντρα του με τον Εμμανουήλ Καραλή ανέφερε:

«Δεν το αφιερώνω κάπου. Αυτό το μετάλλιο είναι σάπιο μετάλλιο. Με 8.22 δεν το αφιερώνω πουθενά. Δεν κρατάω κάτι, κρατάω απλά ότι η αποστολή μας ήταν πολύ καλή σαν Ελλάδα. Και ο Μανόλο, συγχαρητήρια. Να πω κιόλας ότι ο Μανόλο, πρέπει να το πω αυτό, με κέρδισε, ήταν καλύτερος από μένα σε αυτόν τον αγώνα, αλλά θα πάρω εκδίκηση στο ανοιχτό το καλοκαίρι».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SEGAS (@segas.gr)


Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, ήταν εκεί για να τον υποδεχθεί, να τον αγκαλιάσει και να τον συγχαρεί για το νέο του άθλο. «Είσαι ο Μίλτος της καρδιάς μας. Σε ευχαριστούμε για αυτό το μετάλλιο και για αυτά που – είμαι σίγουρη – πως θα μας χαρίσεις στο μέλλον», του είπε από καρδιάς η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ. Το χρυσό μετάλλιο ήταν όπως αναμενόταν το…αντικείμενο του πόθου και τράβηξε όχι μόνο τα φλας των φωτογράφων, αλλά και την προσοχή των περαστικών, που κοντοστάθηκαν για να το χαζέψουν.

Στην Ελλάδα επέστρεψαν και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, ο Κώστας Δουβαλίδης, ο Γιάννης Νυφαντόπουλος, η Ελισάβετ Πεσιρίδου και η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, ενώ για την Γερμανία ταξίδεψε η Τατιάνα Γκούσιν προκειμένου να εξετάσει το πόδι της, πριν ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη θερινή σεζόν.

Την ομάδα συνόδευσαν ακόμη οι προπονητές Γιώργος Πομάσκι και Ιωάννα Σιώμου, καθώς και ο τεχνικός διευθυντής της Ομοσπονδίας Χρήστος Μελέτογλου, που είχε και το ρόλο του αρχηγού.

Τα παιδιά και οι προπονητές τους πέρα από τις ευχές από την πρόεδρο της Ομοσπονδίας και το μέλος της ΕΠΥΑ, Λούλα Καρατζά, έλαβαν και ένα μικρό δωράκι.

Οι δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή Χρήστου Μελέτογλου

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SEGAS (@segas.gr)

Οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού Γιώργου Πομάσκι

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SEGAS (@segas.gr)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ