Επεισόδια Άγγλων – αστυνομίας στη Λιλ – ΒΙΝΤΕΟ

Επεισόδια με συλλήψεις και τραυματίες σημειώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στην πόλη Λιλ της Γαλλίας ανάμεσα σε φίλους της Εθνικής Αγγλίας και την αστυνομία.

Όλα ξεκίνησαν μία ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Ρωσίας με τη Σλοβακία. Οι δυνάμεις αντιμετώπισης ταραχών είχαν, ήδη, αναπτυχθεί υπό το φόβο των συγκρούσεων ανάμεσα σε Άγγλους και Ρώσους. Και κάπου η κατάσταση ξέφυγε με τους οπαδούς της Εθνικής Αγγλίας να βρίσκονται στο κέντρο της Λιλ, με δεδομένο πως σήμερα Πέμπτη η Εθνική τους ομάδα παίζει με την Ουαλία στο Λανς που απέχει μόλις 30 χιλιόμετρα.

Οι αστυνομικοί χρειάστηκε να κάνουν χρήση δακρυγόνων. Να υπάρξει αναφορά για τουλάχιστον έναν τραυματία, να φιλοξενούνται σε πολλά διεθνή ΜΜΕ ρεπορτάζ για συλλήψεις με τις Αρχές, ταυτόχρονα, να αναφέρουν πως αρκετοί οπαδοί ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Δείτε βίντεο από τα επεισόδια:

 

Απελαύνονται τέσσερις Ρώσοι οπαδοί

Στο μεταξύ τέσσερις Ρώσοι οπαδοί που συνελήφθησαν στη Λιλ, πριν από τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Ρωσίας και της Σλοβακίας, θα απελαθούν από τη Γαλλία.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι δυο συνελήφθησαν σε καβγά ενώ οι άλλοι δυο βρέθηκαν μεθυσμένοι σε αυτοκίνητα έχοντας στην κατοχή τους ξύλινα ρόπαλα.

Διαβάστε επίσης:

Αποκλεισμός με αναστολή από το EURO 2016 για την Ρωσία

Ρώσοι χούλιγκαν σε κατάσταση αμόκ χτυπούν Άγγλους οπαδούς – Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ