Έλληνας γείτονας του Αντετοκούνμπο: Είναι ήρωας στο Μιλγουόκι – Γιατί συγκινούμαι με τον Γιάννη

Για τον «πυρετό» των πανηγυρισμών που επικρατεί στο Μιλγουόκι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA, έπειτα από 50 χρόνια, μιλά ο Χρήστος Καλογερόπουλος, που ζει στη γειτονιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην αμερικανική πόλη. Αναφέρεται ακόμη στις συναντήσεις που είχε με τον Έλληνα πρωταθλητή, ο οποίος είναι τοπικός ήρωας στο Μιλγουόκι.

Ο γείτονας του Αντετοκούνμπο, μιλώντας στο OPEN, τόνισε ότι “όλοι οι μπασκετόφιλοι περίμεναν αυτό το πρωτάθλημα και όταν φτάσαμε στους τελικούς πολύς κόσμος ήταν μέσα και έξω από το γήπεδο”. Σύμφωνα με τον ίδιο “ζούμε κοντά με τον Γιάννη. Τον έχω δει. Πριν από οκτώ χρόνια ήρθε ο Γιάννης εδώ και ήταν η εποχή που είχα έρθει κι εγώ στο Μιλγουόκι. Ήταν μικρό παιδί. Συγκινούμαι με την εξέλιξη που έχει αυτό το παιδί”.

“Εδώ ο Γιάννης είναι σαν τοπικός ήρωας. Πολλά παιδιά φορούν φανέλες Αντετοκούνμπο και επειδή είμαι εκπαιδευτικός με ρωτούν συχνά για εκείνον. Μας βοηθάει και εμάς ο Γιάννης που είμαστε και ζούμε μακριά από την Ελλάδα. Το ήθος και η προσωπικότητά του είναι που τον κάνουν ξεχωριστό” τόνισε ακόμη ο κ. Καλογερόπουλος.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.