Το πάρτι του Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι – Στιγμές αποθέωσης για τον “Greek Freak”

Ένα ατελείωτο πάρτι στήθηκε την Πέμπτη στο Μιλγουόκι με τους φίλους του Μπακς να αποθεώνουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την παρέα του μετά την κατάκτηση του τίτλου στο NBA έπειτα από μισό αιώνα. Ο “Greek Freak” και οι συμπαίκτες του έζησαν μοναδικές στιγμές λατρείας με τον κόσμο να τους αποθεώνει τόσο κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης παρέλασης στην πόλη όσο και στην εξέδρα που είχε στηθεί στο τέλος της διαδρομής.

Τα highlights των πανηγυρισμών στην πόλη του Giannis πρόσφεραν ο Έλληνας σούπερ, αλλά και ο Πι Τζέι Τάκερ. Ο Αντετοκούνμπο διάλεξε έναν ξεχωριστό τρόπο για να “τρολάρει” αντιπάλους και όσους τον ειρωνεύονταν για την καθυστέρηση στις βολές. Οι φίλοι των Μπακς μετρούσαν αντίστροφα στην εικονική εκτέλεση της βολής και ζητούσαν από τον “Greek Freak” να καθυστερήσει περισσότερο από τα 10 δευτερόλεπτα για να πικάρουν τους αντίπαλους φιλάθλους των «ελαφιών». Και γιατί αυτό; Διότι σε όλη τη διάρκεια των play offs του ΝΒΑ, οι αντίπαλοι φίλαθλοι των Μπακς, ειρωνεύονταν τον “Greek Freak” για την καθυστέρηση του στην εκτέλεση των ελευθέρων βολών, για τα 10 δευτερόλεπτα που χρειαζόταν για να εκτελέσει τις βολές και τις δοκιμές που έκανε χωρίς την μπάλα στα χέρια του. Χρονομετρούσαν αντίστροφα για να τον αγχώσουν, ενώ έγινε και σύσταση από το ΝΒΑ με την προειδοποίηση επιβολής προστίμου.

O Έλληνας σούπερ σταρ, όμως, τους περίμενε στη… γωνία. Ευστόχησε σε 17 από τις 19 βολές που εκτέλεσε στον 6ο τελικό με τους Σανς και στην παρέλαση, εν κινήσει, πάνω στο διώροφο λεωφορείο, έκανε τις ίδιες κινήσεις και χρονοτριβούσε στην εκτέλεση μίας βολής. Σούταρε στο πλήθος γνωρίζοντας για ακόμη μία φορά την αποθέωση!

Δείτε το βίντεο:

Έκλεψε την παράσταση ο… μεθυσμένος Τάκερ

Αυτός που έκλεψε την παράσταση στην εξέδρα ήταν ο άλλοτε παίκτης του Άρη και πλέον των Μπακς, Πι Τζέι Τάκερ. Όταν έφτασε η ώρα του να πάρει το μικρόφωνο και να πει δυο λόγια στους κατοίκους του Μιλγουόκι, μετά… βίας στεκόταν όρθιος στα πόδια του, ενώ πλημμύριζε με σαμπάνια τον εαυτό του!

«Αυτό που συμβαίνει είναι τρελό. Όταν ήρθα στο Μιλγουόκι μου έλεγαν ότι πρέπει να είμαι… σκύλος. Τους έλεγα πως ήδη έχουμε… σκύλους στην ομάδα. Δεν ήξεραν πώς να είναι… σκύλοι. Έγιναν. Μιλγουόκι, είμαστε σκυλιά» έλεγε μέσα στο… μεθύσι της χαράς ο Πι Τζέι Τάκερ.

Και στο τέλος ήρθε η ώρα του Γιάννη, να πάρει το μικρόφωνο και να φωνάξει στο τέλος της ομιλίας προς τους φίλους των Μπακς: «Μιλγουόκι, τα καταφέραμε… Μιλγουόκι, το κάναμε…».

«Είμαι πολύ χαρούμενος, περήφανος για τους συμπαίκτες μου, την ομάδα και όλον τον οργανισμό για όλα όσα κάναμε φέτος. Δουλέψαμε πάρα πολύ, πιστέψαμε στους εαυτούς μας ώστε να ανταγωνιστούμε για το πρωτάθλημα. Είμαι πολύ χαρούμενος και ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω τι συμβαίνει. Προσπαθώ να ζήσω τη στιγμή μαζί σας και με τους συμπαίκτες μου», είπε ακόμη ο Αντετοκούνμπο.Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την ιστορία της οικογένειάς του λέγοντας ότι «είναι μια απίστευτη ιστορία. Δουλέψαμε σκληρά και τα καταφέραμε. Είναι τρελό ότι τρεις από εμάς είμαστε πρωταθλητές ωστόσο πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Αν μας έλεγαν πριν από δέκα χρόνια ότι το 2021 οι τρεις μας θα ήμασταν πρωταθλητές δεν θα το πίστευα. Ξέρω ότι η μητέρα μου και ο πατέρας μου είναι περήφανοι για εμάς και γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος», συμπλήρωσε ο Έλληνας σταρ γνωρίζοντας την αποθέωση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ