Δέκα συλλήψεις στο ΑΕΚ-Διομήδης Άργους

Δέκα συλλήψεις στο ΑΕΚ-Διομήδης Άργους

Δέκα άτομα συνελήφθησαν για συμμετοχή σε επεισόδια, διακεκριμένες φθορές και επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών δυνάμεων πριν την έναρξη του αγώνα χειροσφαίρισης μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ – Διομήδης Άργους, στο κλειστό γυμναστήριο του Πανελληνίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., δυο μεγάλες ομάδες φιλάθλων επιχείρησαν να εισέλθουν βίαια, από διαφορετικά σημεία, στο ήδη κατάμεστο Γυμναστήριο και επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών δυνάμεων, ρίπτοντας εναντίον τους διάφορα αντικείμενα.

Συγχρόνως πολλοί φίλαθλοι από τις κερκίδες του Γυμναστηρίου, αφού άνοιξαν δυο βοηθητικές εισόδους για να διευκολύνουν τα άτομα που επιχειρούσαν να εισέλθουν από τον εξωτερικό χώρο, επιτέθηκαν και αυτοί κατά των αστυνομικών, ρίπτοντας εναντίον τους σπασμένα καθίσματα, κιγκλιδώματα, μεταλλικά σταχτοδοχεία και το περιεχόμενο πέντε πυροσβεστήρων.

Οι αστυνομικές δυνάμεις επενέβησαν και απεκατέστησαν την τάξη, όπως αναφέρει η Αστυνομία, ενώ εξωτερικά του Γυμναστηρίου, στο χώρο του στίβου, πραγματοποιήθηκε η αναγκαία χρήση δακρυγόνων μέσων.

Από τις επιθέσεις τραυματίσθηκαν πέντε αστυνομικοί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε Νοσοκομείο.

Δικογραφία σχηματίζεται από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Διαβάστε επίσης:

ΒΙΝΤΕΟ-Εικόνες ντροπής στην Κυψέλη

Σοβαρά επεισόδια στην Κυψέλη

Νέο βίντεο από τα επεισόδια στην Κυψέλη

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.