Καρέ – καρέ η πτώση του Γιουσέιν Μπολτ στην τελευταία του κούρσα – ΦΩΤΟ

Στην τελευταία κούρσα της καριέρας του, ο τεράστιος Γιουσέιν Μπολτ τραυματίστηκε στα τελευταία μέτρα των 4Χ100 και έπεσε κάτω, με αποτέλεσμα η Τζαμάικα να μην τερματίσει καν και η Μεγάλη Βρετανία να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο, νικώντας και τις ΗΠΑ.

Πιο συγκεκριμένα ο… ανίκητος στα σπριντ στα τελευταία 50 μέτρα της ζωής του έπαθε μυϊκό τραυματισμό και κατέρρευσε. Ο Μπολτ δεν κατάφερε να τερματίσει καν στην τελευταία κούρσα της ζωής του. Ο θρυλικός Τζαμαϊκανός σπρίντερ πήγε με ελλιπή προετοιμασία στο Λονδίνου λόγω του θανάτου του καλύτερού του φίλου Μέισον που του στοίχισε σε προσωπικό επίπεδο. Αυτό όπως φαίνεται του στοίχισε σε μεγάλο βαθμό για να έχει αυτή την εικόνα στην τελευταία κούρσα της ζωής του.

Μεγάλη νικήτρια η Μεγάλη Βρετανία με τους Χιντζίντου Ούτζα, Άνταμ Τζέμιλι, Ντάνιελ Τάλμποτ και Ναθάνεελ Μίτσελ Μπλέικ με χρόνο 37.47 που είναι και κορυφαία επίδοση για φέτος. Αυτό ήταν το πρώτο χρυσό μετάλλιο για την Μεγάλη Βρετανία σε σκυτάλη σε παγκόσμιο πρωτάθλημα και το πρώτο που κατακτήθηκε από διοργανώτρια χώρα.

Δεύτερη θέση για τις ΗΠΑ με τους Μάικ Ρότζερς, Τζάστιν Γκάτλιν, Τζέιλεν Μπέικον και Κρίστιαν Κόουλμαν. Μεγάλη έκπληξη η τρίτη θέση της Ιαπωνίας με τους Σουχέι Τάντα, Σότα Ιιζούκα, Γιοσιχίντε Κιρίγου και Κένζι Φουτζιμίτσου.

Τα αποτελέσματα

1. Μεγάλη Βρετανία 37.47

2. ΗΠΑ 37.52

3. Ιαπωνία 38.04

4. Κίνα 38.34

5. Γαλλία 38.48

6. Καναδάς 38.59

7. Τουρκία 38.73

Τζαμάικα δεν τερμάτισε

Πηγή: Filathlos.gr

Δείτε δέκα φωτογραφίες από την πτώση του θρύλου από το CNN, το Reuters και το Europa Press:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ