Χτύπησαν και έβρισαν αδελφή ποδοσφαιριστή μετά την ήττα της ομάδας – ΦΩΤΟ

Η Φούλαμ θα λάβει τα απαραίτητα και πιο αυστηρά μέτρα αναφορικά με την καταγγελία του ποδοσφαιριστή Cyrus Christie, ο οποίος υποστηρίζει ότι η αδελφή του δέχθηκε επίθεση και ρατσιστικά σχόλια από οπαδούς της ομάδας κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Μπαρνσλέι, που έληξε 1-0.

Ο Christie έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter μετά τον αγώνα: “Στον οπαδό της Φούλαμ που αποφάσισε να χτυπήσει την αδελφή μου στο σημερινό παιχνίδι και στη γυναίκα του που δικαιολόγησε την πράξη αυτή με ρατσιστικά σχόλια, ελπίζω να αισθάνεστε περήφανοι και ότι πράξατε “αντρίκια”. Θα πάρετε αυτό που σας αξίζει. Ανεξάρτητα πώς νιώσατε για το αποτέλεσμα, οι πράξεις σας είναι ντροπιαστικές”.

Η ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας “Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος της Φούλαμ ερευνά το περιστατικό που έγινε προς το τέλος του αγώνα Barnsley vs Fulham. Μόλις οι δράστες ταυτοποιηθούν, ο σύλλογος θα λάβει τα πιο αυστηρά μέτρα”.

Ο 26χρονος Christie, 26, πήρε μεταγραφή για την Φούλαμ από την Μίντλεσπρο τον Ιανουάριο του 2018 και έχει κάνει 33 εμαφανίσεις με την ομάδα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ