Champions League: Σούπερ ανατροπή της Μάντσεστερ με “σφραγίδα” Ρονάλντο

Το «Θέατρο των ονείρων» μετατρέπεται σε τόπο μαρτυρίου για τους φιλοξενούμενους, όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίρνει «φωτιά»! Αυτό έγινε απόψε στο «Ολντ Τράφορντ» όπου η Αταλάντα προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο, όμως στη συνέχεια δέχτηκε… ανελέητο σφυροκόπημα και η Γιουνάιτεντ γύρισε το ματς με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει το νικητήριο (3-2) γκολ στο 81΄. Έτσι οι «κόκκινοι διάβολοι» ανέβηκαν στην κορυφή του 6ου ομίλου μετά την 3η αγωνιστική του Champions League και πηγαίνουν με ανεβασμένο ηθικό στο ντέρμπι της Premiership εναντίον της Λίβερπουλ (24/10).

Πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ σε 15 λεπτά, η Μπάγερν πέρασε από τη Λισαβόνα με 4-0 επί της Μπενφίκα με τον Λιρόι Σανέ να ανοίγει το σκορ με φάουλ-δυναμίτη στο 70΄. Οι Βαυαροί ουσιαστικά εξασφάλισαν από σήμερα την πρόκριση στους «16» αφού έφτασαν τους 9 βαθμούς, πέντε περισσότερους από τη Μπενφίκα. Στο Λονδίνο η Τσέλσι δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει με το ίδιο σκορ τη Μάλμε και να φτάσει -επίσης- τους 9 βαθμούς. Το πρώτο γκολ σημείωσε ο Κρίστενσεν και ήταν το «παρθενικό» του μετά από 137 αγώνες με τη φανέλα των πρωταθλητών Ευρώπης.

Η Μπαρτσελόνα έβαλε τέλος στον… κατήφορό της στο εφετινό Champions League και μετά τη σαββατιάτικη (17/10) νίκη της επί της Βαλένθια στη La Liga (3-1) νίκησε δύσκολα και την Ντινάμο Κιέβου με 1-0 στο «Καμπ Νόου» (5ος όμιλος), φτάνοντας στο πρώτο τρίποντό της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ένα γκολ του Ζεράρ Πικέ με πλασέ (από ασίστ του Άλμπα) αποδείχθηκε αρκετό για να «αποφορτίσει» κι άλλο τους πιεσμένους Καταλανούς, διατηρώντας τους «ζωντανούς»  στη μάχη της πρόκρισης.

Την ίδια ώρα η Σάλτσμπουργκ «καθάρισε» με… συνοπτικές διαδικασίες στο δεύτερο ημίχρονο τη Βόλφσμπουργκ με 3-1, ανέβηκε μόνη πρώτη στη βαθμολογία του 7ου ομίλου με 7 βαθμούς κι απέκτησε πολύ μεγάλο προβάδισμα για την πρόκρισή της στους «16» του Champions League.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ