Κριστιάνο Ρονάλντο: Κρατάει τελικά τη φανέλα με το “7” – Όλο το παρασκήνιο

Ανατροπή είχαμε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και το νούμερο της φανέλας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η αγγλική ομάδα τα προσφέρει όλα στον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή και έφερε τα πάνω κάτω για να καταφέρει να φορέσει και πάλι τη φανέλα με το διάσημο νούμερο “7”.

“Η Manchester United μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα φορέσει την εικονική φανέλα με το νούμερο “7” μετά την επιστροφή του στο Old Trafford. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ φόρεσε τη μυθική φανέλα με το 7 όταν πρωτοήλθε στην ομάδα και θα την έχει και αυτή τη φορά” αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.

Οι θαυμαστές του μπορούν να παραγγείλουν τις νέες φανέλες του Κριστιάνο.

Ο Κριστιάνο στις πρώτες του έξι σεζόν με την ομάδα, από το 2003 έως το 2009, έκανε 292 εμφανίσεις και σκόραρε 118 γκολ, κερδίζοντας συνολικά εννέα τρόπαια.

Ο επιθετικός της Γιουνάιτεντ, Έντινσον Καβάνι, ο οποίος είχε επιλέξει το 7 την περασμένη σεζόν, ενώ το είχε τιμήσει και στην πρόσφατη νίκη με 1-0 επι της Γουλβς την Κυριακή, θα φοράει πλέον το 21, τον αριθμό που κοσμεί τη φανέλα του στην Εθνική Ουρουγουάης.

«Δεν ήμουν σίγουρος αν θα ήταν δυνατό να έχω ξανά τη φανέλα με τον αριθμό 7, οπότε θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Έντι για αυτή την απίστευτη χειρονομία» σχολίασε Ρονάλντο στο Facebook.

Την Τετάρτη δόθηκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες του με την κόκκινη φανέλα, αλλά χωρίς να φαίνεται ο αριθμός.

Σίγουρα η “μετακόμιση” από την Ιταλία στη Βρετανία του Κριστιάνο ήταν ένα από τα θρίλερ του καλοκαιριού. Η μεταγραφή του Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έσκασε σαν “βόμβα” στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, καθώς ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ήταν ένα βήμα πριν φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι.

Κριστιάνο Ρονάλντο Κριστιάνο Ρονάλντο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ