Κριστιάνο Ρονάλντο: Πότε θα κάνει το ντεμπούτο του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χθες, ήταν το τελευταίο επεισόδιο στο… σίριαλ των απρόβλεπτων μεταγραφών που είδαμε αυτό το καλοκαίρι.

Η μετακόμιση του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν ήταν μέχρι στιγμής η πιο πολυσυζητημένη αλλαγή.

Τώρα που ο Πορτογάλος παίκτης επιστρέφει στο Old Trafford, υπάρχουν πολλά ερωτήματα που χρειάζονται απάντηση όπως πότε θα κάνει το ντεμπούτο του, εναντίον ποιας ομάδας θα γίνει το ντεμπούτο του και ποιον αριθμό θα επιλέξει για τη φανέλα του.

Σίγουρα, οι οπαδοί της αγγλικής ομάδας πετούν… στα ουράνια με την ανατροπή στα αρχικά σενάρια που ήθελαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να καταλήγει στη Σίτι.

Όπως είναι φυσικό όλοι στο Μάντσεστερ ασχολούνται με την επιστροφή του Πορτογάλου.

 

Οι φίλοι της Γιουνάιτεντ πάντως είναι πολύ πιθανό να δουν τον Ρονάλντο με άλλο νούμερο εκτός από το αγαπημένο του 7.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ στην Premier League απαγορεύεται να αλλάζεις νούμερο.

Στη Γιουνάιτεντ το Ν.7 φοράει ο Καβάνι, επομένως μετά τον Μέσι και ο Ρονάλντο είναι πιθανό να αγωνιστεί με άλλο νούμερο από αυτό που τον έχουμε συνηθίσει.

Ο Κριστιάνο φορούσε το νούμερο 28 στην Sporting CP πριν πάει για πρώτη φορά στην Μάντσεστερ. Αυτή τη στιγμή διαθέσιμα είναι τα: 12, 15, 24, 30, 31, 33, και 35.

Ρονάλντο Μάντσεστερ

Η Γιουβέντους θα πάρει ένα ποσό κοντά στα 29 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που είχε ορίσει ως βάση στις διαπραγματεύσεις της για τον Πορτογάλο, στον οποίο η Γιουνάιτεντ θα δώσει συμβόλαιο για δύο χρόνια και ετήσιες απολαβές 25 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους.

Έτσι, ολοκληρώνεται μία τεράστια επιστροφή, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο λογικά να υπογράφει το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του, με την ομάδα που τον έκανε ευρέως γνωστό σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Οι πληροφορίες για το ντεμπούτο του Ρονάλντο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζει εκτός έδρας με την Wolves για την Premier League το βράδυ της Κυριακής, αλλά δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δούμε τον Πορτογάλο άσο σε αυτό το παιχνίδι.

Πριν αποχωρήσει από την Γιουβέντους, ο Ρονάλντο είχε έναν τραυματισμό στο χέρι κατά τη διάρκεια της προπόνησης, κάτι που μάλλον θα τον αφήσει εκτός προγράμματος.

Κατά πάσα πιθανότητα ο Κριστιάνο θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στις 11 Σεπτεμβρίου όταν η ομάδα του αντιμετωπίζει την Newcastle στο Old Trafford.

Πηγή πληροφοριών: marca.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ