Μπέγκιτς: Καλύτερα δεν γίνεται

Μπέγκιτς: Καλύτερα δεν γίνεται

«Καλύτερη πρόταση δεν θα μπορούσα να δεχθώ», δήλωσε ο Μίρζα Μπέγκιτς, η νέα μεταγραφή του Ολυμπιακού, μετά την άφιξη του στην Αθήνα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που θα αγωνιστώ στον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό και ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του 28χρόνου Σλοβέντου σέντερ, ο οποίος επισήμανε ότι:

«Αυτή την περίοδο της καριέρας μου είναι το καλύτερο μέρος για μένα και δεν θα μπορούσα να δεχτώ καλύτερη πρόταση».

«Καλύτερος ο Σπανούλης από τον Ρούντι»

«Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και ελπίζω να έχουμε καλή συνεργασία και σχέση εντός και εκτός γηπέδου», είπε ο Μπέγκιτς για τον αρχηγό των «ερυθρόλευκων», Βασίλη Σπανούλη και σε ερώτηση να τον συγκρίνει με τον Ρούντι Φερνάντεθ, που είχε συμπαίκτη στην Ρεάλ, απάντησε ότι:

«Είναι και οι δύο σπουδαίοι παίκτες αλλά ο Σπανούλης είναι πολύ καλύτερος ως πόιντ γκαρντ».Σε άλλη ερώτηση τι σκεπτόταν μετά το πρώτο δεκάλεπτο του τελικού της Ευρωλίγκας στο Λονδίνο, όταν η τότε ομάδα του Ρεάλ είχε προβάδισμα 17 πόντων, ο Σλοβένος σέντερ είπε ότι:

«Ήμουν ευτυχισμένος ήμουν πολύ χαρούμενος, αλλά στην συνέχεια μας «σκότωσε» ο Σπανούλης. Ήταν καταλυτικός στο να πάρει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα Ευρώπης».«Αυτό ελπίζω, γι αυτό ήρθα, αλλά ξέρουμε πως θα είναι πολύ δύσκολο για το θρι πιτ γιατί όλες οι ομάδες θα θέλουν να μας κερδίσουν», σχολίασε ο Μπέγκιτς για την προοπτική να κατακτήσει με την νέα ομάδα του τον τίτλο της Ευρωλίγκας και υποσχέθηκε ότι: «Θα δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό».

«Τυχερός που θα είμαι στην πλευρά του Ολυμπιακού»

«Είμαι διατεθειμένος να κάνω ότι ζητήσει ο προπονητής μου», είπε ο Σλοβένος σέντερ σε ερώτηση τι μπορεί να προσφέρει στους «ερυθρόλευκους» και για τον κόσμο του Ολυμπιακού δήλωσε ότι:

«Στο Λονδίνο ήταν τόσο θορυβώδης που από ένα σημείο και μετά μας επηρέασε. Είχα ακούσει πολλά από πριν. Πριν από το δικό μας τελικό και πλέον αισθάνομαι τυχερός που θα τον έχω στη δική μου πλευρά κι όχι απέναντι». Ο Μπέγκιτς θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το συμβόλαιο του και θα επιστρέψει στην πατρίδα του.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ