Australian Open: Ο Νικ Κύργιος απέσυρε τελευταία στιγμή τη συμμετοχή του

Ο Νικ Κύργιος δεν θα αγωνιστεί στο φετινό Australian Open. Το πρόβλημα στο γόνατό του τον ανάγκασε να αποσύρει την συμμετοχή του, μία εξέλιξη – σοκ για τους Αυστραλούς.

Ο Αυστραλός τενίστας είχε ένα πρόβλημα στο γόνατό του εδώ και μέρες, το οποίο ωστόσο έδειχνε πως δεν αποτελεί εμπόδιο για την συμμετοχή του. Ο ίδιος έλεγε πως θα κατέβει στο τουρνουά αισθανόμενος ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτησή του. Τα ξημερώματα (Ελλάδος) έκανε γνωστό πως τελικά αποσύρει την συμμετοχή του.

«Είμαι συντετριμμένος. Αυτό είναι το τουρνουά της πατρίδας μου και προφανώς έπαιξα το καλύτερό μου τένις εδώ, κερδίζοντας τον τίτλο στα διπλά. Το μόνο που μπορώ να κάνω, είναι να προσπαθήσω το καλύτερό μου για να επιστρέψω», είπε ο Νικ Κύργιος σε συνέντευξη Τύπου.

«Εκμεταλλευτήκαμε τον φιλικό αγώνα με τον Τζόκοβιτς την Παρασκευή για να δούμε αν θα μπορούσε να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο. Δεν ανταποκρίθηκε καλά. Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Νικ είχε νιώσει μια ενόχληση στο γόνατό του. Υπάρχει μια μικρή ρήξη στον πλάγιο μηνίσκο του. Άξιζε να κάνουμε μια προσπάθεια για να δούμε αν θα μπορέσει να επιστρέψει στο γήπεδο. Προς τιμήν του, ο Νικ έκανε τα πάντα για να καταφέρει να παίξει», εξήγησε ο φυσιοθεραπευτής του Κύργιου, Γουίλ Μάχερ.

Ερώτημα αποτελεί εάν ο Κύργιος θα παίξει στο διπλό μαζί με τον Θανάση Κοκκινάκη, για να υπερασπιστούν τον τίτλο που πήραν πέρυσι.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ