Australian Open: «Φωτιά» πήραν τα στοιχήματα για τον τελικό Τσιτσιπά – Τζόκοβιτς

Μπορεί ο Νόβακ Τζόκοβιτς να είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του Australian Open για τις στοιχηματικές εταιρείες, όμως και ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν αποκλείεται να κάνει την έκπληξη. Ο Σέρβος τενίστας είναι… σε αποστολή να κερδίσει τον 10ο τίτλο του στη Μελβούρνη μετά τον περσινό αποκλεισμό του επειδή δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, όπως απαιτείτο.

Australian Open: Ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Τζόκοβιτς στον τελικό

Ο τραυματισμός του Τζόκοβιτς στον οπίσθιο μηριαίο δεν φαίνεται να τον επιβραδύνει, αναφέρει το tennis.com.

Η τελευταία φορά που ο Τσιτσιπάς και ο Τζόκοβιτς έπαιξαν μαζί ήταν στους τελικούς του ATP, στα μέσα Νοεμβρίου. Ο Τζόκοβιτς πήρε τη νίκη με 6-4, 7-6 (4) επί του Τσιτσιπά εκεί, αλλά η μάχη ήταν πολύ μεγάλη. Αν ο Τσιτσιπάς δείξει την ίδια επιμονή, δεν υπάρχει λόγος να μην μπορεί να κερδίσει τουλάχιστον 15 game σε αυτόν τον αγώνα.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τα τεράστια έσοδα από το Australian Open

Έχουν συναντηθεί δύο φορές σε Grand Slam, με τους δύο αγώνες να είναι στο Γαλλικό Όπεν, ενώ και οι δύο αυτοί αγώνες πήγαν στο πέμπτο σετ. Αυτό είναι σημαντικό από πνευματική άποψη, καθώς όπως φάνηκε ο Τσιτσιπάς δεν λυγίζει υπό πίεση απέναντι σε έναν από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη νίκη του στο Australian Open

Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι ο Τσιτσιπάς μπορεί να κερδίσει, με τον τρόπο που έχει παίξει στο Australian Open. Ο Τσιτσιπάς έχει χάσει μόνο τρία σετ σε όλα τα τουρνουά, και δύο από αυτά ήρθαν σε μια μάχη… βαρέων βαρών εναντίον του Jannik Sinner στον τέταρτο γύρο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ