“Προσγείωσε” την ΑΕΚ ο Ατρόμητος

Λίγες μέρες μετά την μεγάλη πρόκριση επί της Βόλφσμπουργκ, η ΑΕΚ εμφανίστηκε κατώτερη των προσδοκιών και γνώρισε την ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, σε ένα ματς που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League 1.

“Χρυσός” σκόρερ για την ομάδα του Κάναντι ήταν στο 25΄ ο Γούτας, με τον Μάνταλο να αποβάλλεται σωστά στο 39′ για σκαριά στο στήθος του Κιβρακίδη (χωρίς να θέλει να τον βρει αλλά…) και να αφήνει την ομάδα του με δέκα ποδοσφαιριστές για το υπόλοιπο του αγώνα. Μάλιστα, ο αρχηγός της “Ένωσης” χάνει το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ.

Ο αγώνας:

Η “Ένωση” μπήκε δυνατά στο ματς και απείλησε στο 3’. Ο Γκαρσία μπήκε στην περιοχή, γύρισε παράλληλα, όμως το σουτ του Μάνταλου βρήκε απάντηση από τον Γιαννιώτη.

Στο 15’ τα πλάνα του προπονητή της ΑΕΚ θα αλλάξουν όμως καθώς ο Γκαρσία αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και αντικαταστάθηκε από τον Κρίστισιτς. Στο 23’ ο Ατρόμητος θα καταφέρει να προηγηθεί! Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκάλο ο Σβάρνας θα πιάσει μια καρφωτή κεφαλιά και θα κάνει το 1-0!

Στο 38’ ο Μανούσος μπήκε στην περιοχή της ΑΕΚ και σούταρε με δύναμη, με τον Τσιντώτα να αποκρούει. Δύο λεπτά μετά τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για την Ένωση. Σε μια διεκδίκηση της μπάλας ο Μάνταλος βρήκε τον Σόλομον με τις τάπες στο στήθος, με τον διαιτητή Παπαπέτρου να τον αποβάλλει με απευθείας κόκκινη! Το 1-0 θα είναι και το σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Ατρόμητο να απειλεί ξανά. Ο Μανούσος βρέθηκε σε καλή θέση στο 48’, όμως σούταρε άτσαλα. Ενώ στο 57’ ήταν η σειρά του Μπουσούλαζιτς να δοκιμάσει το πόδι του, χωρίς επιτυχία επίσης. Ο Καρέρα αποφάσισε να επέμβει στο ματς με διπλή αλλαγή. Ολιβέιρα αντί Σιμόες και Χνιντ αντί Τσιγκρίνσκι.

Ο Ατρόμητος εξακολουθούσε να έχει το πάνω χέρι στο ματς και στο 71’ ο Γοιακουμάκης έπιασε ανενόχλητος μια κεφαλιά όμως η μπάλα κατέληξε στον Τσιντώτα. Ένα λεπτό μετά ήταν η σειρά της ΑΕΚ να βγει στην επίθεση, αλλά το σουτ του Λόπες αποκρούστηκε από τον Γιαννιώτη.

Το ματς έγινε αρκετά σκληρό, με πολλά δυνατά μαρκαρίσματα και κακό θέαμα. Ο Ατρόμητος έσφιξε την άμυνά του και πήρε τη νίκη, μιας και δεν άλλαξε κάτι μέχρι το φινάλε.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Ν. Κάναντι, 5-4-1): Γιαννιώτης, Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Νάτσος, Κιβρακίδης, Σάλομον (46’ Μπουσούλατζιτς), Χαρίσης (80’ Ούμπιδες), Μανούσος (66’ Γιακουμάκης), Ενσικουλού (66’ Ραμπέγιο), Κωτσόπουλος (82’ Χριστοδουλόπουλος)

ΑΕΚ (Μ. Καρέρα, 4-3-3): Τσιντώτας, Παουλίνιο, Τσιγκρίνσκι (66’ Χνιντ), Σβάρνας, Λόπες (90’+ Σαμπανάτζοβιτς), Σιμόες (66’ Ολιβέιρα), Μάνταλος, Σάκχοφ, Γκαρσία (15’ Κρίστισιτς), Λιβάγια, Ανσαριφάρντ

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ