Απειλή για τη Λάρισα στο ντέρμπι της Θεσσαλίας

Θεσσαλικό ντέρμπι στις 19:30 καθώς τα Τρίκαλα υποδέχονται την Λάρισα με τον νικητή να εξασφαλίζει σίγουρα την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ενώ στους γηπεδούχους αρκεί και η ισοπαλία.

Ο τεχνικός των Τρικάλων, Γιώργος Γεωργιάδης δεν έχει στη διάθεσή του τους Δημήτρη Χασομέρη και Τζάκσον Φερέιρα, οι οποίοι δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματά τους.

Επιπλέον, ο τεχνικός της τρικαλινής ομάδας άφησε εκτός και τους Παπαδόπουλο, Παπαπαναγιώτου, Καρίκι, Στογιάνοβιτς, Χυσάι, Λαμπάκη.

Η αποστολή: Σιδεράκης, Βουτσελάς, Σαρακατσάνος, Νικολακάκης, Νιάρος, Γκόλιας, Βέρτζος, Πίντο Λέαντρο, Στεφάνοβιτς, Μουμίν, Ριζογιάννης, Δουκάκης, Μίγκας, Τοπτίδης, Μπαϊκαρά, Σερνζίνιο, Γιαννιτσάνης, Κουσκουνάς.

Σημαντική απουσία για τη Λάρισα αυτή του Θωμά Ναζλίδη, ο οποίο αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις μετά την αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Εκτός αποστολής θα είναι και οι τραυματίες Αβραάμ, Μασούρας, Βαρέλα, Αβραάμ, Μασούρας, Καρατάσιος και Γιοβάνοβιτς που ταλαιπωρείται από ίωση, αλλά και οι Ξενοδόχοβ, Μονιάκης και Ρέντζας για λόγους ξεκούρασης.

Επιστροφή στην αποστολή για τους Φάρκας, Ντοντό και Φατιόν, ενώ στους «εκλεκτούς» του Τσιώλη είναι και οι παίκτες της Κ20 Κώστας Μακρής, Γκέρτι Χοτζάλι και ο Τάσος Κρητικός, που κάνει την επανεμφάνισή του μετά από καιρό.

Η 20μελής αποστολή της ΑΕΛ:  Καβουσάκης, Κουτογλίδης, Γκόλιας, Κόντορ, Φάρκας, Σουλιώτης, Ντέλετιτς, Ναβάρο, Μαρουκάκης, Κουτσιανικούλης, Αναστασόπουλος, Ποτουρίδης, Ουρτάδο, Καπός, Φατιόν, Λαμπρόπουλος, Ντοντό, Μακρής, Χοτζάλι και Κρητικός.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Τρίκαλα – Λάρισα εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ