Αντώνης Φώτσης: Ματώνει… τη φανέλα και στα 42 του – ΦΩΤΟ

Τι κι αν έχει κλείσει αισίως τα 42 έτη ζωής. Τι κι αν έχει φάει τα παρκέ με το… κουτάλι. Τι κι αν έχει αφήσει πίσω του την επαγγελματική του καριέρα. Ο Αντώνης Φώτσης συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον αγαπημένο του Ηλυσιακό ακόμα κι αν χρειαστεί να… ματώσει τη φανέλα.

Ο… γερόλυκος «Μπάτμαν» του ελληνικού μπάσκετ γέμισε τη φανέλα του με αίματα κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ίκαρο Καλλιθέας για το πρωτάθλημα της National League 2 ύστερα από ένα χτύπημα που δέχθηκε στη μύτη: «Παίζουμε κανονικά, δεν έγινε τίποτα» ήταν η γεμάτη αυταπάρνηση απάντηση του 42χρονου Φώτση ο οποίος είχε 5 πόντους μ’ ένα τρίποντο σ’ αυτό το ματς.

«Η φράση “μάτωσε την φανέλα του” είναι σύνηθες να ακούγεται… στην πράξη όμως είναι δύσκολο να γίνει πραγματικότητα…!! Στον Ηλυσιακό όμως όλα και όλοι είναι “αλλιώς”..!! Όταν η “σημαία” σου λέει “παιζουμε κανονικά δεν έγινε τίποτα…” μόνο συναισθήματα απέραντης ευτυχίας και ευγνωμοσυνης μπορείς να νιώσεις!! Μια εικόνα 1000 λέξεις!!» ανέφερε η χαρακτηριστική ανάρτηση του Ηλυσιακού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ