Αγγλία: Δέχτηκε κίτρινη σε ποδοσφαιρικό αγώνα και απάντησε με κάρτα από το… UNO – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα σε ποδοσφαιρικό αγώνα που διεξήχθη για φιλανθρωπικό σκοπό στην Αγγλία, όταν ο γνωστός πρώην διαιτητής Μαρκ Κλάτενμπεργκ έδειξε κίτρινη κάρτα σε παίκτη, ο οποίος από την πλευρά του του έδωσε την δική του ξεκαρδιστική απάντηση.

Ειδικότερα, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, πρώην αξιωματούχος της Premier League και της FIFA, ο οποίος ήταν διαιτητής στο αγγλικό πρωτάθλημα από το 2004 έως το 2017, ανέλαβε την αναμέτρηση  Sidemen-YouTube All Stars που πραγματοποιήθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό.

Αναλυτικά το περιστατικό σημειώθηκε όταν οι Sidemen προηγούνταν με 6-4 απέναντι στους YouTube AllStars και με μόλις 12 λεπτά να απομένουν στο ρολόι, ο Μαξ Φος έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα για το οποίο και δέχθηκε κίτρινη κάρτα.

Ωστόσο, η απάντηση του Φος στον 48χρονο έμπειρο διαιτητή ήταν άμεση, καθώς του έδειξε την κάρτα αλλαγής φοράς που χρησιμοποιείται στο…Uno.

Στο δημοφιλές επιτραπέζιο παιχνίδι η συγκεκριμένη κάρτα αλλάζει τη φορά που παίζουν οι παίκτες (από αριστερόστροφα δεξιόστροφα ή το αντίστροφο). Έτσι στην συγκεκριμένη περίπτωση η κίνηση αυτή του παίκτη μεταφράζεται ως εξής, με την επίδειξη της συγκεκριμένης κάρτας η κίτρινη που δέχθηκε εκείνος επιστρέφει στον ίδιο τον διαιτητή.

Όπως είναι λογικό η αντίδραση του διαιτητή ήταν η αναμενόμενη, καθώς δευτερόλεπτα μετά το περιστατικό χαμογέλασε.

Δείτε το βίντεο

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ