Αναστασιάδης: Πρέπει να νικήσουμε

Αναστασιάδης: Πρέπει να νικήσουμε

Ξεκάθαρος ήταν ο Άγγελος Αναστασιάδης όταν ρωτήθηκε αν το μυαλό των παικτών του είναι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και όχι στην αυριανή αναμέτρηση με την Φιορεντίνα.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε πως η μοναδική σκέψη στο “ασπρόμαυρο στρατόπεδο” είναι η νίκη στο ματς της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, με την οποία ο “Δικέφαλος” θα είναι πολύ κοντά στην πρόκριση.

Οι δηλώσεις του Αναστασιάδη στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αν έχει καταλήξει σε ενδεκάδα ή αν θα περιμένει μέχρι πριν τη σέντρα του αγώνα: «Περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή κάποια παιδιά. Έχουν κάποια προβλήματα που θα τα δούμε μέχρι πριν αρχίσει ο αγώνας. Είμαστε οριακά. Δεν υπάρχεις κανένας λόγος να ρισκάρουμε».

Για το πως αντιμετωπίζει το θέμα της κούρασης: «Δε νομίζω ότι η ομάδα είναι κουρασμένη πριν από το παιχνίδι. Έχουμε μια φυσιολογική κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Αυτό είναι λογικό να υπάρχει στα παιδιά. Είμαστε μεγάλη ομάδα και το αντιμετωπίζουμε».

Για το αν το θετικό αποτέλεσμα είναι μονόδρομος για τον ΠΑΟΚ: «Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι σα να είναι το τελευταίο. Είχαμε δύο άσχημα αποτελέσματα, αλλά εδώ μας δίνεται η δυνατότητα να νικήσουμε και να περάσουμε. Δεν αποφασίζω εγώ γι΄ αυτό, άλλος αποφασίζει».

Διαβάστε περισσότερα από τις δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου του προπονητή του ΠΑΟΚ, Αγγέλου Αναστασιάδη, στο pamesports.gr.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ