Αναστασιάδης: Είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα

Ο Άγγελος Αναστασιάδης δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του απέναντι στον Αστέρα, ενώ δεν παρέλειψε να απαντήσει σε όσους επικρίνουν την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

«Εγώ σήμερα είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα. Ο αντίπαλος δεν έχει τελική, ο τερματοφύλακάς μας δεν έπιασε την μπάλα και εμείς είχαμε πέντε κλασικές. Αλλά αν δεν βάλεις γκολ δε θα κερδίσεις Μία ποιοτική ομάδα όπως ο Αστέρας δεν μας έκανε φάση και αυτό είναι θετικό. Τα παιδιά προσπάθησαν σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο. Είναι άδικο αυτό που έγινε, μπορούσαμε να κερδίσουμε. Αν λάβουμε υπόψη ότι στα τελευταία λεπτά, που αρχίσαμε με πλαγιοκοπήσεις να δημιουργούμε προβλήματα στον αντίπαλο, μείναμε με δέκα παίκτες, μπορούμε να πούμε ότι μας επηρέασε η αποβολή. Δεν γνωρίζω αν είναι πέναλτι του Σαλπιγγίδη, αυτός επιμένει ότι είναι, εγώ δεν τον είδα. Είναι κρίμα. Μας δοκιμάζει πολύ, ελπίζω να μας τα δώσει στο τέλος», είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και συνέχισε απαντώντας σε ερώτηση για το αν οι κακές επιλογές στις τελικές προσπάθειες είναι θέμα άγχους και αν επηρέασε η απουσία του κόσμου:

«Αν μπορούσαμε να σκοράρουμε θα είχαμε λιγότερο ψυχολογικό βάρος. Φυσικά, το ότι ο κόσμος δεν ήταν εδώ για να βοηθήσει την ομάδα αλλά και να πιέσει τον αντίπαλο, έπαιξε τον ρόλο του. Αλλά το πιο σημαντικό είναι πως έγινε μεγάλη προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές».

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο pamesports.gr

Διαβάστε επίσης:

Ατρομήτος – Πανθρακικός 2 – 0

Εργοτέλης – Παναθηναϊκός 0 – 2 (ΤΕΛΙΚΟ)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ