Αναστασιάδης: Αυτά μας δυναμώνουν

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την προτροπή του προς στους παίκτες του να αποχωρήσουν από το γήπεδο μετά την αποβολή του Κάτσε (σ.σ. τελικά δεν έγινε πράξη), αλλά και για την πολύτιμη νίκη του ΠΑΟΚ στη Μυτιλήνη επί της Καλλονής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Εμείς ήμασταν πολύ πειθαρχημένοι, οργανωμένοι σε όλες τις γραμμές. Είπαμε ότι πρέπει να σταματήσουν οι ήττες.  Ήθελα να πάρουμε αυτό το παιχνίδι. Αυτό έγινε και η ομάδα μας θύμισε αυτά που κάναμε πριν από 1,5-2 μήνες. Όταν, μάλιστα, αυτά γίνονται με δέκα παίκτες, καταλαβαίνεται την αξία τους”.

Για το τι μεσολάβησε από την Τρίπολη μέχρι σήμερα και εάν υπήρχε θέμα παραίτησής του: “Εμένα με διώχνουν, δεν φεύγω”.

Για την αποβολή του Κάτσε: “Απαράδεκτη, όταν αποβάλλεται ένα παίκτης με αυτό τον τρόπο, γι’ αυτό τον λόγο, είναι λάθος. Είναι απαράδεκτο. Δικαιολογημένη η αποβολή”.

Για την αγανάκτησή του για τον Μήτσιο και την προτροπή του να φύγει η αποστολή από τον πάγκο: “Όταν υπάρχει αγανάκτηση περνούν πολλά πράγματα από το μυαλό, αλλά αυτά δεν είναι για εδώ. Αυτές οι ερωτήσεις διώχνουν τον κόσμο από το γήπεδο, ας μιλήσουμε για μπάλα. Πιστεύω ότι αυτά μας δυναμώνουν περισσότερο. Μπορεί να έρχονται κάποιες στιγμές που η αγανάκτηση φτάνει στο απόγειο, αλλά με βοηθάει πολύ η Παναγία να είμαι ήρεμος. Είπα στα αποδυτήρια στο ημίχρονο να μην ασχοληθούμε καθόλου με τον διαιτητή και να παίξουμε ποδόσφαιρο. Ο άλλος τρόπος είναι να μαλώνεις και να κάνεις αυτό που θέλουν. Δεν ασχολούμαι με τους διαιτητές, ή μάλλον ασχολούμαι πολύ για να μην έχουμε αποβολές όπως αυτή του Κάτσε”.

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.