Αναλύοντας τον νέο ΠΑΟΚ

Ο νέος ΠΑΟΚ του 2012 -2013 η  ομάδα του Γιώργου Δώνη φαίνεται να είναι μονταρισμένος.Ο προπονητής φαίνεται πως έχει καταλήξει στα πρόσωπα-κλειδιά που θα δράσουν στη φετινή Souper-League και θα φτάσουν το Παοκ όσο πιο ψηλά μπορούν. ΟΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ 

Μόλις τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν αγωνιστεί σε όλα τα ματς της ομάδας, ενώ ταυτόχρονα αυτοί οι τρεις ποδοσφαιριστές δεν έχουν αντικατασταθεί ούτε λεπτό. Έχουν δηλαδή το 7Χ90. Πρόκειται για τους Παναγιώτη Γλύκο, Στέφανο Αθανασιάδη και Μπογκάνι Κουμάλο. Θα έλεγε κανείς ότι από αυτούς τους τρεις ξεκινάει -μέχρι στιγμής- η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ.   

     

ΟΙ ΠΙΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟΙ

Στην δεύτερη βαθμίδα ακολουθούν έξι ποδοσφαιριστές που παίζουν πολύ. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του Δώνη και έχουν αρκετά μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Οι Κάτσε και Γεωργιάδης έχουν αγωνιστεί και στα εφτά παιχνίδια, σε κάποια όμως μπήκαν ως αλλαγή. Ο Γεωργιάδης έχει έξι ματς ως βασικός και ένα ως αλλαγή, ενώ ο Κάτσε 5+2.

Ακολουθούν με έξι συμμετοχές και πολύ χρόνο οι: Λίνο, Ρομπέρ, Φωτάκης, Γιάννου.

ΕΝΤΟΣ… ΚΟΡΜΟΥ

Από εκεί και πέρα υπάρχουν έξι ποδοσφαιριστές που φαίνεται ότι θα έχουν πολλές συμμετοχές σε όλη την χρονιά, φαίνεται ότι θα βρίσκονται στον βασικό κορμό, απλά μέχρι τώρα είχαν μερικά προβλήματα που τους άφησαν πίσω. Πρόκειται για τους: Κατσικά (5 ματς), Λάζαρ (5), Έτο (5), Λόρενς (5),Σαλπιγγίδη (4), Πέλκα (4).

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Η τέταρτη λίστα περιλαμβάνει ποδοσφαιριστές που έπαιξαν λίγο μέχρι τώρα, και περιμένουν περισσότερες ευκαιρίες, ή αντιμετωπίζουν άλλα προβλήματα. Πρόκειται για: Γκαρσία (2), Βιβιάν (2), Αποστολόπουλο (2), Σταφυλίδη (3), Ιντζίδη (1), Κωνσταντινίδη (1).

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΈΠΑΙΞΑΝ

Είναι αρκετοί οι ποδοσφαιριστές που περιμένουν την δική τους… ποδοσφαιρική ώρα. Ανήκουν στο ρόστερ και περιμένουν ευκαιρία αφού μέχρι τώρα δεν έπαιξαν καθόλου: Χακόμπο, Γιακουμής, Στάμου, Παναγιωτούδης, Πόποβιτς, Δεληγιαννίδης.Πηγή:Paok24.com 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ