Αμπιντάλ: Ο Ζαρντίμ μου είπε δεν σε θέλω

Αμπιντάλ: Ο Ζαρντίμ μου είπε δεν σε θέλω

 

Με συνέντευξή του στο Radio Catalunya, ο Ερίκ Αμπιντάλ αποκάλυψε ότι βρισκόταν εκτός πλάνων του νέου τεχνικού της Μονακό Λεονάρντο Ζαρντίμ, ενώ μίλησε και για την Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ερίκ Αμπιντάλ:

Για την αποχώρηση από τη Μονακό: «Δεν έχει καμία σχέση με τον Βαλντές. Ο νέος προπονητής, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, μου είπε πως δεν με υπολογίζει. Είχα συμβόλαιο, αλλά αυτό είχε ανανεωθεί αυτόματα μετά τη συμπλήρωση 25 συμμετοχών την περασμένη σεζόν».

Για τον Λιονέλ Μέσι: «Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Είναι δύσκολο να παίζεις πάντα στο 100%. Έχει δεχτεί πολλή πίεση και πρέπει να αντέξει, αλλά είμαι βέβαιος πως θα επιστρέψει στην καλύτερη κατάσταση».

Για τον Λουίς Σουάρες: «Θα είναι καλή προσθήκη για την Μπαρτσελόνα. Η ποινή που του επιβλήθηκε είναι υπερβολική. Ελπίζω να μειωθεί».

Για τον Πεπ Γκουαρντιόλα: «Θα του είμαι πάντα ευγνώμων. Όταν ήρθε, ήθελα να φύγω, αλλά με σταμάτησε».

Για τη σεζόν της Μπαρτσελόνα: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά για την ομάδα, αλλά υπάρχουν και κάποια θετικά στοιχεία, όπως η ενότητα μετά το θάνατο του Τίτο Βιλανόβα».

Για το ενδεχόμενο να παίξει κόντρα στην Μπαρτσελόνα: «Θα ήθελα να μοιραστώ ξανά στιγμές με τον κόσμο και τους παίκτες της ομάδας. Θα ήταν όμορφο να τους ξανασυναντήσω».

Για τον Ντάνι Άλβες: «Ελπίζω να μείνει στην Μπαρτσελόνα. Είναι πολύ δυνατός παίκτης κι έχει νοοτροπία νικητή».

Για την εθνική Γαλλίας: «Ήθελα να πάω στο Μουντιάλ, αλλά δεν τα κατάφερα. Αυτή η πόρτα πλέον έκλεισε. Ήταν μια απογοήτευση για μένα και πλέον ανακοινώνω ότι τελείωσε η καριέρα μου στην εθνική ομάδα».

 

Πηγή pamesports.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ