Αυξάνονται τα θύματα του Σουάρες

Αυξάνονται τα θύματα του Σουάρες

 

O Λουίς Σουάρες πιθανότατα να μην έχει δαγκώσει μόνο τρεις αντιπάλους τους, αλλά συνολικά να έχει δείξει τα «δόντια» του σε ακόμα πέντε άτυχους ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στο διάβα του.

Όπως αποκαλύπτει η Daily Star, η FIFA έχει ερευνήσει συνολικά οκτώ περιστατικά δαγκώματος του Ουρουγουανού! Ο Σουάρες, έχει τιμωρηθεί συνολικά τρεις φορές για δάγκωμα αντιπάλου του, με τελευταίο θύμα του να είναι ο Τζόρτζιο Κιελίνι της Εθνικής Ιταλίας.

To πρώτο καταγεγραμμένο κρούσμα ήταν τον Νοέμβριο του 2010, όταν στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Αγιαξ με την Αϊντόφεν είχε δαγκώσει τον Οτμαν Μπακάλ, ενώ την περσινή σεζόν ο Σουάρες είχε αποκλειστεί σε δέκα ματς της Λίβερπουλ έπειτα από το δάγκωμα στον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς της Τσέλσι!

«Η FIFA δεν έλαβε υπόψη μόνο τα τρία αυτά περιστατικά. Στην Παγκόσμια Ομοσπονδία γνωρίζουν ότι υπάρχουν καταγγελίες για άλλα πέντε περιστατικά από τις πρώτες ημέρες της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάνει αυτές τις καταγγελίες», αναφέρει ανώνυμη πηγή στην εφημερίδα για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Υπάρχουν καταγγελίες για πέντε επιθέσεις, και γνώστες των περιστατικών είπαν στην FIFA πως οι επιθέσεις αυτές καλύφθηκαν από ανθρώπους της ομοσπονδίας της Ουρουγουάης επειδή δεν ήθελαν να βγει προς τα έξω ότι το μεγάλο αστέρι της χώρας είχε εμπλακεί σε τέτοια συμβάντα».

 

 

Πήγή pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ