ΑΕΚ – Nτιναμό Ζάγκρεμπ: Αλμέιδα και Αραούχο πανηγύρισαν την επική πρόκριση σηκώνοντας φανέλα για τον Μιχάλη – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Την επική πρόκριση στα play-offs του Champions League αφιέρωσαν Ματίας Αλμέιδα και Σέρχιο Αραούχο στον οπαδό της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή που δολοφονήθηκε από Κροάτες χούλιγκαν, υψώνοντας φανέλα με το όνομά του και τον αριθμό 21.

ΑΕΚ – Ντίναμο Ζάγκρεμπ 2-2: Mυθική πρόκριση για την Ένωση – Στα play off του Champions League με γκολ του Βίντα στο 90+10′

Η ΑΕΚ στην OPAP Arena επέστρεψε από το 0-2 και με το τελικό 2-2 πήρε το εισιτήριο για τα play-offs του Champions League, ολοκληρώνοντας μία ανατροπή πέρα από κάθε φαντασία επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Όπως είναι λογικό η ονειρική αυτή βραδιά ήταν αφιερωμένη στον αδικοχαμένο Μιχάλη Κατσούρη με τον Αργεντινό προπονητής της Ένωσης και τον σκόρερ του πρώτου τέρματος του δικέφαλου να σηκώνουν τη φανέλα με το Νο21 και το όνομα του φίλου του δικεφάλου.

Προκριματικά Champions League: ΑΕΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 0 -1 (Α’ ημίχρονο)

Μάλιστα, έπειτα από το σφύριγμα της λήξης του αγώνα ο Ματίας Αλμέιδα, ύψωσε στον ουρανό τη φανέλα, την ώρα που τον είχε σηκώσει στις πλάτες του ο Άμραμπατ.

Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ