Με καμπάνα κινδυνεύει ο ΠΑΟ

Με καμπάνα κινδυνεύει ο ΠΑΟ

 

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στη νέα χρονιά με… λευκό μητρώο, αλλά έπειτα το clasico της 2ης αγωνιστικής της Α1 δεν αποκλείεται να δει το Ο.Α.Κ.Α. να κλείνει προσωρινώς εξ αιτίας της συμπεριφοράς ορισμένων στην εξέδρα.

 

Παρά τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας, το ντέρμπι είχε αρκετά απρόοπτα, με αποκορύφωμα τα δύο καπνογόνα, που πέρασαν απ’ το διπλό δίχτυ προστασίας και ξυστά απ’ τους παίκτες του Ολυμπιακού. Επίσης οι διαιτητές κατέγραψαν στο φύλλο αγώνος κάθε τι που έφτασε μέχρι το παρκέ, όπως αρκετά μπουκάλια με νερό, ενώ δεν πέρασε απαρατήρητη ή… βροχή αντικειμένων κατά την αποχώρηση της αποστολής των φιλοξενουμένων απ’ τον αγωνιστικό χώρο.

 

Βάσει του φύλλου αγώνος, είναι αρκετά πιθανό ο Παναθηναϊκός να τιμωρηθεί με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.

 

To φύλλο αγώνα αναφέρει τα εξής:

 

“Κατά την διάρκεια της προθέρμανσης οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας φώναξαν εν χορώ “π… γιοι Ολυμπιακοί” και “γ…. ο θρύλος και ο Πειραιάς. Επτά δευτερόλεπτα πριν από την λήξη του γ΄ δεκαλέπτου οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας έριξαν εντός του αγωνιστικού χώρου κέρματα, αναπτήρες, πλαστικά ποτήρια με νερό, καθώς και μία κροτίδα , η οποία προκάλεσε ήχο και καπνό. Στο σημείο αυτό έγινε η 1η έγγραφη παρατήρηση, ενημερώθηκαν οι παράγοντες της γηπεδούχου ομάδας κι έγινε ενημέρωση από τα μεγάφωνα”.

 

Αυτά, όμως, δεν είναι τα μόνο που σημειώθηκαν στο φύλλο αγώνα καθώς “2΄.56” πριν από την λήξη του δ΄ δεκαλέπτου οπαδοί της γηπεδούχου ομάδα έριξαν προς τον πάγκο τη φιλοξενούμενης ομάδας κέρματα, αναπτήρες, πλαστικά ποτήρια με νερό, καθώς και μία κροτίδα , η οποία προκάλεσε ήχο και καπνό (δεύτερη έγγραφη παρατήρηση, σύσταση στους αρμόδιους, αναγγελία)”. 

 

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ