Σάλος για το τραγούδι ράπερ με αναφορά στον Κόμπι Μπράιαντ – Η αντίδραση της χήρας του

Χαμό προκάλεσε στα social media ο ράπερ Μικ Μιλς, ο οποίος στους στίχους ενός τραγουδιού του κάνει άμεση αναφορά στον Κόμπι Μπράιντ ο οποίος σκοτώθηκε στη συντριβή του ελικοπτέρου του μαζί με την κόρη του τον Ιανουάριο του 2020.

«Η κοπέλα μου λέει πως με αγαπά, αλλά δεν μου το δείχνει. Αν μου λείψει, θα μπω στο ελικόπτερό μου και θα γίνω νέος Κόμπι», τραγουδά ο Μιλς ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων με τους χρήστες των social media να τον κατηγορούν για ασέβεια προς τον θρυλικό μπασκετμπολίστα.

Η Βανέσα Μπράιαντ αντέδρασε, επίσης, απαντώντας με insta story: «Αγαπητέ, Μικ Μιλς, θεωρώ τον συγκεκριμένο στίχο εξαιρετικά ασεβή και με έλλειψη ευαισθησίας. Τελεία και Παύλα. Δεν γνωρίζω τη μουσική σου, αλλά θεωρώ πως μπορείς να γράψεις καλύτερους στίχους από αυτόν. Αν είσαι θαυμαστής του Κόμπι, εντάξει, αλλά και πάλι υπάρχει καλύτερος τρόπος να εκφράσεις τον θαυμασμό σου στον σύζυγό μου. Αυτός ο τρόπος δείχνει έλλειψη σεβασμού και τακτ».

Ωστόσο, ο ράπερ δεν φάνηκε να συγκινείται και έκανε νέα ανάρτηση, απαντώντας στη χήρα του θρύλου των Λέικερς: «Θα συνεχίσω να πηγαίνω σκληρά σε αυτό το πράγμα. Χέστηκα για τα συναισθήματά σας» ξεσηκώνοντας νέα θύελλα αντιδράσεων.

Λίγες ώρες αργότερα, πάντως, ομολόγησε ότι απολογήθηκε ιδιαιτέρως στη Βανέσα Μπράιαντ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ