Άρης και ΑΕΚ θέλουν τη νίκη πριν από το μεταξύ τους ντέρμπι

Ολοκληρώνεται σήμερα η 16η αγωνιστική της Super League με 2 παιχνίδια. Στις 17:15 θα διεξαχθεί ο αγώνας του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Άρη και στις 19:30 θα γίνει η σέντρα στο ματς της Λαμίας με την ΑΕΚ.

Ο Άρης και η ΑΕΚ θέλουν τη νίκη πριν από το μεταξύ τους εξ αναβολής ντέρμπι, το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη (19:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει ως στόχο να κρατηθεί μακριά από τη διαχωριστική γραμμή της βαθμολογίας και η Λαμία κάνει προσπάθεια για να «ξεκολλήσει» από την τελευταία θέση.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει περισσότερες από 200 επιλογές για τα 2 σημερινά παιχνίδια της Super League. Ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης προσφέρεται με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Συνεχίζονται και οι καθημερινές προσφορές του Pamestoixima.gr με τριάδες και πολλαπλά σκορ με ενισχυμένες αποδόσεις.

Πολλαπλά σκορ για τους αγώνες της Super League

Τα σημερινά πολλαπλά σκορ είναι για τα 2 ματς της Super League. Στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης προσφέρονται με ενισχυμένη απόδοση τα πολλαπλά σκορ 1-0, 1-1, 0-1 και στο παιχνίδι Λαμία-ΑΕΚ τα σκορ 0-0, 0-2, 0-3.

Οι 2 αναμετρήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος συμπεριλαμβάνονται και στη μία από τις 2 τριάδες του Pamestoixima.gr με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Η πρώτη τριάδα έχει τις 3 νίκες στο 1ο ημίχρονο, του Άρη στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τη Λαμία και της Σέλτικ στην εντός έδρας αναμέτρησή της με την Χιμπέρνιαν.

Η δεύτερη τριάδα αποτελείται από τα 2-3 γκολ στους αγώνες Σπέτσια-Σαμπντόρια, Ουέσκα-Μπέτις και Στόκπορτ-Γουέστ Χαμ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ