Μονόδρομος η νίκη με Παναθηναϊκό για ΠΑΟΚ – Το σχέδιο του Γκαρσία

Δεν υπάρχει περιθώριο στον ΠΑΟΚ για άλλη βαθμολογική απώλεια, στη «μάχη» που δίνει για τη διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος.  Ο ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες απόψε (19:30), μετά την ήττα στο προηγούμενο ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», απέναντι στον Παναθηναϊκό που μετράει τρία σερί τρίποντα.

Ένα ενδιαφέρον στοιχείο του ματς της 13ης αγωνιστικής της Super League 1, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας, είναι η συνάντηση του Πάμπλο Γκαρσία με τον άλλοτε προπονητή του, Λάζλο Μπόλονι.

Στα αγωνιστικά, στη διάθεση του Ουρουγουανού τεχνικού επέστρεψε ο Ελ Καντουρί που εξέτισε την ποινή του, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Ουαγκέ, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχάι, Ζαμπά και Μπίσεσβαρ.

Την εστία του ΠΑΟΚ θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του από δεξιά προς τα αριστερά θα έχει τους Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Μιχαηλίδη και Γιαννούλη.

Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Αουγκούστο, Ελ Καντουρί και Σβαμπ, ενώ στην επίθεση θα παίξουν οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Τζόλης και Σφιντέρσκι.

Την αποστολή του Δικεφάλου του Βορρά συμπληρώνουν οι Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Κρέσπο, Περέιρα, Εσίτι, Τσιγγάρας, Νινούα, Μουργκ, Τσόλακ και Κούτσιας.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ