Παναθηναϊκός: Εξετάζει τον Ιτουράσπε για τα χαφ

Ο Παναθηναϊκός αναζητά τον παίκτη που θα «κλείσει» την τελευταία, «ανοικτή» θέση στη μεσαία γραμμή του, εστιάζοντας κυρίως σε περιπτώσεις καθαρών, αμυντικών χαφ («6άρια»), προκειμένου να συμπληρώσει σε απόλυτο βαθμό τη θέση μαζί με τους Δημήτρη Κουρμπέλη και Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), εδώ και λίγες ημέρες στο «μικροσκόπιο» του Τσάβι Ρόκα έχει μπει και η περίπτωση του 31χρονου Βάσκου, μεσοαμυντικού Αντέρ Ιτουράσπε.

Ο πολύπειρος μέσος έχει μείνει ελεύθερος από την Εσπανιόλ (15 συμμετοχές) πέρσι, ωστόσο, έχει πίσω του μία σπουδαία καριέρα στα γήπεδα της LaLiga, μετρώντας μία δεκαετία στην Αθλέτικ Μπιλμπάο. Συνολικά έχει 343 συμμετοχές με τις Αθλέτικ κι Εσπανιόλ σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 3 γκολ και 8 ασίστ.

Είναι ένας χαφ που ταιριάζει στα χαρακτηριστικά που αναζητούν οι Ρόκα και Πογιάτος για τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού, το κασέ του είναι εντός των οικονομικών δυνατοτήτων των «πράσινων» και το όνομά του σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται εντός της λίστας του Καταλανού τεχνικού διευθυντή του «τριφυλλιού», μαζί με άλλες δύο περιπτώσεις από την αγορά της Ιβηρικής Χερσονήσου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ