Σταντάρ Λιέγης και Σερκλ Μπριζ για Δώνη

Δεν θα αργήσει να βρει ο Γιώργος Δώνης τον επόμενο σταθμό της προπονητικής καριέρας του, μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό, έπειτα από την ολοκλήρωση των εφετινών πλέι-οφ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον 50χρονο που αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του με τους «πράσινους» στα τέλη Ιουλίου, έπειτα από μία διετία στο «τιμόνι» του Παναθηναϊκού, έχουν προσεγγίσει τα τελευταίες ημέρες δύο βελγικές ομάδες. Η Σερκλ Μπριζ (τερμάτισε στην 14η θέση της Jupiler Pro League που ολοκληρώθηκε πρόωρα φέτος λόγω της πανδημίας του κορονοϊού) και η Σταντάρ Λιέγης (5η φέτος στη βελγική Λίγκα).

Τα ηνία της Σερκλ Μπριζ -που παραμένει εδώ και χρόνια στη «σκιά» της έτερης μεγάλης ομάδας της πόλης, Κλαμπ Μπριζ- ανέλαβε προ λίγων εβδομάδων ο βαθύπλουτος Ρώσος ιδιοκτήτης της Μονακό, Ντιμίτρι Ριμπολόβλιεφ, κι αναμένεται να ξεκινήσει ένα πολύ φιλόδοξο πρότζεκτ για τα επόμενα χρόνια, προσπαθώντας να επιστρέψει σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο Βέλγιο.

Η δε Σταντάρ Λιέγης αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα και μόλις και μετά… βίας μπόρεσε να εξασφαλίσει την αδειοδότησή της στο Βέλγιο, χάρη στην οικονομική συνδρομή παλιών παικτών της όπως οι Βίτσελ και Φελαϊνί.

Με βάση τα όσα ανέφερε άνθρωπος της ομάδας που επικοινώνησε με το περιβάλλον του Γιώργου Δώνη, πρόθεσή τους είναι να δημιουργήσουν μία νεανική ομάδα με 4-5 πιο έμπειρους παίκτες και θεωρούν πως έχει το προπονητικό «πακέτο», αλλά και την προσωπικότητα για ένα τέτοιο εγχείρημα.

Ο Δώνης, πάντως, δεν σκοπεύει να βιαστεί για την τελική επιλογή του, αλλά θα περιμένει να δει τι προτάσεις μπορεί να προκύψουν και από τις αραβικές χώρες, όπου έχει «χτίσει» πάρα πολύ καλό όνομα τα προηγούμενα χρόνια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ