Κορονοϊός: Πώς περνούν τον χρόνο τους οι αστέρες του ποδοσφαίρου – ΒΙΝΤΕΟ

Η πανδημία του κορονοϊού έχει οδηγήσει στην αναβολή των περισσότερων πρωταθλημάτων στον κόσμο, με τους αστέρες του ποδοσφαίρου να στρέφονται σε εναλλακτικούς τρόπους για να περάσουν τον χρόνο τους, τώρα που δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος, συνεχίζει να προπονείται, προκειμένου να κρατηθεί σε φόρμα. Ο Ισπανός στόπερ ανέβασε βίντεο στο Instagram, στο οποίο φαίνεται να γυμνάζεται σε διάδρομο που έχει στο σπίτι του.

Ο Νέιμαρ, μετά την πρόκριση της Παρί Σεν Ζερμέν στους “8” του Champions League, περνάει τον χρόνο του, όπως και ο περισσότερος κόσμος, χαλαρώνοντας στον καναπέ του και βλέποντας Netflix.

Ο συμπαίκτης του Ράμος στη Ρεάλ, Φεντερίκο Βαλβέρδε, ο οποίος έγινε πρόσφατα πατέρας περνάει χρόνο με την οικογένειά του. Ο άσος της Γιουβέντους, Ντόουγκλας Κόστα, συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο, όχι στο γήπεδο, αλλά στην αυλή του σπιτιού του, ντριμπλάροντας τον σκύλο του.

Ο Ματέις ντε Λιχτ εξασκείται στο πινγκ πονγκ, έχοντας ως αντίπαλο τη σύντροφό του, Άνεκε Μόλεναρ, η οποία ανέβασε βίντεο από τη «μάχη» τους στο Instagram.

ΟΠάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος μέσω των social media, διαβεβαίωσε ότι δεν έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό, αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μαγειρική.

Ο πρώτος σκόρερ της Serie A, Τσίρο Ιμόμπιλε, εκτός από δεινός σκόρερ αποδεικνύεται και πολύ καλός κομμωτής.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Δείτε το βίντεο και εδώ το δεέυτερο

\

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ