Κόμπι Μπράιαντ: Η συγγνώμη του BBC μετά τη γκάφα – Τον μπέρδεψε με τον Λεμπρόν Τζέιμς – ΒΙΝΤΕΟ

Το BBC ζήτησε συγγνώμη για το λάθος που έκανε ενώ κάλυπτε τον θάνατο του θρύλου του ΝΒΑ Κόμπι Μπράιαντ, καθώς κατά τη διάρκεια μετάδοσης της τραγικής είδησης έδειξε πλάνα του Λεμπρόν Τζέιμς.

Η γκάφα του BBC προκάλεσε την οργή των τηλεθεατών. Πολλοί ήταν και οι χρήστες του Twitter που έσπευσαν να σχολιάσουν το “μακάβριο” λάθος.

“Το ΒΒC News δείχνει πλάνα με τον Λεμπρόν Τζέιμς, αντί του Κόμπι Μπράιαντ”, έγραψε ένας χρήστης του μέσω κοινωνική δικτύωσης.

“Το BBC δείχνει τον Λεμπρόν Τζέιμς ενώ καλύπτει τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ”, ανέφερε ένας άλλος.

“Το BBC μας λέει ότι κανένας από τους εργαζομένους του δεν ξέρει τη διαφορά μεταξύ Λεμπρον Τζέιμς και Κόμπι Μπράιαντ;”, διερωτήθηκε άλλος χρήστης.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε το ΒΒC ζήτησε συγγνώμη για το λάθος. Η δημοσιογράφος του Reeta Chakrabarti απολογήθηκε για αυτό που προβλήθηκε λέγοντας: “Σε ένα τμήμα του βίντεο σχετικά με τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ από λάθος προβλήθηκαν εικόνες ενός άλλου μπασκετμπολίστα του Λεμπρόν Τζέιμς. Ζητάμε συγγνώμη για το λάθος”.

“Στην αποψινή κάλυψη του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ στο BBC News at Ten από λάθος χρησιμοποιήσαμε εικόνες του ΛεΜπρον Τζέιμς σε ένα σημείο του ρεπορτάζ. Ζητούμε συγγνώμη για αυτό το ανθρώπινο λάθος”, έγραψε μεταξύ άλλων σε ανάρτηση του στο Twitter o Paul Royall.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail, BBC

Πηγή ΦΩΤΟ: PA media

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ