Μαρία Σάκκαρη: Ίδρωσε αλλά προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Australian Open

Η Μαρία Σάκκαρη πήρε μία δύσκολη νίκη κόντρα στη Νάο Χιμπίνο με 2-0 σετ και πέρασε στον τρίτο γύρο του Australian Open για τρίτη φορά στην καριέρα της.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επικράτησε με 7-6 (4), 6-4 της μαχητικής Χιμπίνο και έκλεισε θέση στις «32» καλύτερες του τουρνουά της Μελβούρνης.

Η εικόνα του αγώνα

Ο αγώνας με την Ιαπωνέζα, τενίστρια που είναι στο Νο.103 της παγκόσμιας κατάταξης, μόνο εύκολος δεν ήταν, όπως προαναφέρθηκε, αλλά η Μαρία έδειξε χαρακτήρα στα δύσκολα και παρά και τον μικροτραυματισμό της στο πόδι στο 2ο σετ, πήρε τη νίκη σε 1 ώρα και 43 λεπτά.

Στο 1ο σετ η Σάκκαρη, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 3-0 γκέιμ, δέχτηκε μπρέικ και τελικά το ματς κατέληξε στο τάι μπρεικ. Εκεί η Ελληνίδα τενίστρια ήταν πιο ψύχραιμη και πήρε το σετ, με την Ιαπωνέζα πάντως να της βάζει πολύ δύσκολα.

Στο δεύτερο σετ η Σάκκαρη και η Χιμπίνο πήγαιναν μαζί, με την Ιαπωνέζα να απαντάει στο μπρέικ της Ελληνίδας και το σκορ να φτάνει στο 4-4. Εκεί η Ελληνίδα που αντιμετώπισε και ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού έβγαλε τρομερή ενέργεια και πέτυχε ακόμα ένα μπρέικ για το 5-4.

Στη συνέχεια, στο δικό της σετ έκανε αυτό που έπρεπε και έφτασε στη νίκη και την πρόκριση στον τρίτο γύρο.

Στον επόμενο γύρο η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Μάντισον Κις (ΗΠΑ)-Αράντσα Ρους (Ολλανδία).Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ