Σάλος στην Ισπανία: Ποδοσφαιριστές γιόρτασαν την άνοδο της κατηγορίας με στρίπερ στα αποδυτήρια – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Ένας ισπανικός ποδοσφαιρικός σύλλογος βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα όταν κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο βίντεο όπου οι ποδοσφαιριστές γιορτάζουν έξαλλα στα αποδυτήριά τους την άνοδο σε κατηγορία με τη συντροφιά μιας στρίπερ.

Η διοίκηση του συλλόγου Εσπορτιού Γιάνκα με ανακοίνωσή της απολογείται για το γεγονός ότι οι παίκτες απεικονίζονται να γιορτάζουν την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία του καταλανικού ποδοσφαίρου με μία στρίπερ.

Το βίντεο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και ο σύλλογος απολογήθηκε με ανακοίνωση: “Θα θέλαμε να απολογηθούμε σε οποιονδήποτε αισθάνθηκε προσβεβλημένος από τα όσα εξελίχθηκαν στα αποδυτήρια μόλις ολοκληρώθηκε ο αγώνας”. Επίσης, επισημάνθηκε ότι η στρίπερ προσελήφθη ως δώρο από ένα άτομο για τον εορτασμό της ανόδου κατηγορίας και πως με κανέναν τρόπο ο σύλλογος δεν εμπλέκεται σ’ αυτό το γεγονός. “Δεν ήταν πρόθεσή μας να προσβληθεί οποιοσδήποτε, αλλά μόνο να γιορτάσουμε την άνοδό μας στη Δεύτερη Κατηγορία της Καλονίας”.

Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, η κοπέλα προσελήφθη από τον γραμματέα του συλλόγου Φραντσέσκ Ρομέρο, ο οποίος τόνισε ότι κανείς από το ΔΣ δεν γνώριζε για την έκπληξη που είχε ετοιμάσει.

Οι φωτό και το βίντεο από την Daily Mail:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ