Τραγωδία στην Ισπανία: Μητέρα δύο παιδιών απαγχονίστηκε όταν πρώην της δημοσίευσε “ροζ” βίντεο – ΦΩΤΟ

Τραγική κατάληξη είχε ο… ερωτικός εκβιασμός που άσκησε ένας άνδρας σε πρώην σύντροφό του, την 32χρονη Βερόνικα Ρούμπιο η οποία ήταν παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών, τεσσάρων χρονών και εννέα μηνών. Η γυναίκα δεν άντεξε και απαγχονίστηκε στο σπίτι της, στην Αλκάλα ντε Ενάρες, στην Ισπανία.

Ο άνδρας επαναπροσέγγισε τη Βερόνικα ζητώντας της να συνάψουν σχέση καθώς με το πέρασμα των χρονών, όπως ισχυρίστηκε, αντιλήφθηκε τι έχασε και την ήθελε πίσω. Εκείνη αρνήθηκε καθώς πλέον ήταν παντρεμένη και είχε αποκτήσει δύο παιδιά και αυτός αποφάσισε να την εκδικηθεί.

Έτσι, έστειλε ένα sex tape που είχε κρατήσει από την εποχή της σχέσης τους, στον σύζυγο της γυναίκας και σε έναν συνάδελφό της στο εργοστάσιο που εργαζόταν. Ακολούθως το “ροζ” βίντεο έφθασε σε αρκετούς από τους συναδέλφους της. Ο διευθυντής της της προσέφερε στήριξη όπως ήταν το πρωτόκολλο της επιχείρησης και της συνέστησε να απευθυνθεί στην αστυνομία. Ωστόσο, εκείνη δεν προχώρησε σε επίσημη καταγγελία και την επόμενη ημέρα βρέθηκε απαγχονισμένη στο σπίτι της.

Οι συνάδελφοί της διοργανώνουν διαμαρτυρία εναντίον της διοίκησης που δεν ακολούθησε το πρωτόκολλο σχετικά με τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης ενώ η αστυνομία διερευνά το περιστατικό. Δεν έχει γίνει ακόμη κάποια σύλληψη.

Πηγή: Daily Mail, Metro

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ