Γερμανός διαιτητής στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Τους διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια για την 25η αγωνιστική της Super League ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Η επιλογή της ΚΕΔ για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό είναι ο Γερμανός Μάρκο Φριτς, ενώ στο παιχνίδι του Ατρόμητου με την ΑΕΚ ορίστηκε ο Σέρβος Σρτζαν Γιοβάνοβιτς.

Ο 41χρονο Φριτς προέρχεται από ένα πρωτάθλημα σαφώς ανώτερο, όπως το γερμανικό, σε σχέση με τον Σρντζαν Γιοβάνοβιτς, αλλά το βιογραφικό του 32χρονου Σέρβου είναι πιο «βαρύ».

Εκτός από το γεγονός ότι βρίσκεται μία κατηγορία ψηλότερα στην UEFA, στην πρώτη έχει περισσότερα διεθνή παιχνίδια στο ενεργητικό του (σφύριξε πρόσφατα το ΜΠΑΤΕ-Άγιαξ 1-0 στο Europa League) κι ας είναι τρία χρόνια λιγότερα διεθνής, σε αντίθεση με τον Γερμανό που από τον Αύγουστο δεν έχει οριστεί σε κανένα διεθνές παιχνίδι.

Ο Φριτζ είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό, καθώς στις 25/7/17 είχε σφυρίξει στο ΑΕΚ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 0-2, ενώ στις 23/5/12 διηύθυνε τους αγώνες U19 Δανία-Ελλάδα 0-2 και Ελλάδα-Τουρκία 3-0.

Βοηθοί του Γερμανού στο ΟΑΚΑ θα είναι οι συμπατριώτες του Ντόμινικ Σαλ και Μάρσελ Πέλγκριμ, με τέταρτο τον Κουτσιαύτη και παρατηρητή τον εκ των μελών της ΚΕΔ, Λιφ Λίντμπεργκ.

Στο Περιστέρι ο Γιοβάνοβιτς θα έχει βοηθούς τους Ούρος Στοΐκοβιτς, Μίλαν Μιχαΐλοβιτς, τέταρτο τον Κουμπαράκη και παρατηρητή τον Νο2 της ΚΕΔ, Χουάν Φερνάντεθ Μαρίν.

Από εκεί και πέρα, το ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο θα «σφυρίξει» ο Αλέξανδρος Τσαμούρης και το ντέρμπι παραμονής ΟΦΗ-Λεβαδειακού ο διεθνής Διαμαντόπολος, ενώ το άλλο «καυτό» ματς της ουράς ΠΑΣ Γιάννινα-Λάρισα ο πολύπειρος Τάσος Σιδηρόπουλος.

Αναλυτικά οι ορισμοί της 25ης αγωνιστικής:

Σάββατο 16/3

Αστέρας Τρίπολης-Λαμία: Παπαδόπουλος (Πάτρας, Χριστάκογλου, 4ος Γρατσάνης)

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ: Τσαμούρης (Κωνστάντιος, Κωνσταντίνου, 4ος Ευαγγέλου)

ΠΑΣ Γιάννινα-Λάρισα: Σιδηρόπουλος (Κωσταράς, Λ.Δημητριάδης, 4ος Μανούχος)

Κυριακή 17/3

ΟΦΗ-Λεβαδειακός: Διαμαντόπουλος (Πετρόπουλος, Πάγκαλος, 4ος Τάσης)

Ατρόμητος-ΑΕΚ: Γιοβάνοβιτς (Στοΐκοβιτς, Μιχαΐλοβιτς, 4ος Κουμπαράκης)

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Φριτς (Σαλ, Πέλγκριμ, 4ος Κουτσιαύτης)

Πανιώνιος-Ξάνθη: Κομίνης (Μεϊντάνας, Καραγκιζόπουλος, 4ος Σέζος)

Δευτέρα 18/3

Άρης-Απόλλων Σμύρνης: Λάμπρου (Ακρίβος, Καρσιώτης, 4ος Φωτιάδης)

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ