Επιστρέφει στην εθνική Αργεντινής ο Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι θα ξαναφορέσει σύντομα τη φανέλα της Εθνικής Αργεντινής, αφού όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας, ο άσος της Μπαρτσελόνα απάντησε καταφατικά στην ομοσπονδία και επιστρέφει για τα φιλικά παιχνίδια του Μαρτίου.

Αγώνες που θα αποτελέσουν την προετοιμασία της «αλμπισελέστε» για τα τελικά του Κόπα Αμέρικα, που θα διεξαχθούν το καλοκαίρι στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Πριν από μερικές ημέρες ο ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας, Λιονέλ Σκαλόνι, είχε δηλώσει πως έχει «καλό προαίσθημα» για τις προθέσεις του διεθνή άσου.

Η Αργεντινή κληρώθηκε στον ίδιο όμιλο του Κόπα Αμέρικα με Κολομβία, Παραγουάη και Κατάρ. Ο Μέσι δεν έχει αγωνιστεί στην Εθνική από την ημέρα που αποκλείστηκε από τη μετέπειτα παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία (4-3), στη φάση των «16» του Μουντιάλ 2018.

Ο αρχηγός της δεν συμμετείχε στις τελευταίες φιλικές αναμετρήσεις της εθνικής ομάδας, με τα ΜΜΕ της χώρας να αναφέρουν ότι ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα εξακολουθεί να είναι απογοητευμένος από τον πρόωρο αποκλεισμό στους αγώνες της Ρωσίας.

Η πρώτη φορά που ο Μέσι δεν συμμετείχε σε παιχνίδια της Αργεντινής ήταν όταν αποχώρησε μετά την ήττα στον τελικό του Κόπα Αμέρικα 2016, την τρίτη ήττα σε τελικό σε τρία χρόνια, αλλά δύο μήνες αργότερα άλλαξε απόφαση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ